Recolta Dorolţ le-a umplut plasa celor de la Miculapoza-dorolt-apa

Turul Micula a avut din nou probleme serioase de lot iar Recolta nu a avut milă de trupa lui Milu Petric… A fost ca o zi a recoltei la Dorolț unde gazdele au cules roadele unui meci foarte bun și le-au îndesat sacul celor de la Micula cu 11 boabe…

A fost cea mai categorică victorie a etapei, dar nu şi cea mai clară din campionat ( nr 9-1 Decebal- Beltiug) . Iar trupa din Dorolț rămâne pe primul loc fiind singura echipă neînvinsă din campionat. Recolta a avut deja 5-0 la pauză prin golurile lui Eduard Bob (min. 3), Lucian Giurgiuman( min 8) , Daniel Jakkel (min. 25), Adam Pal (min. 29) și Alin Merce (min. 29.

Recolta Dorolț a început în forţă şi partea a doua, Alin Merce (min. 49) și Adam Pal (min. 53) ducând scorul la 7-0 . Oaspeţii s-au trezit din pumni şi au punctat de două ori prin Sorin Pătcaș (min. 54) și Ciprian Lauruk (min. 56).Doar că Daniel Griszhaber a făcut 8-2 în minutul 61. Lauran a marcat în minutul 64 pentru 8-3 iar festivalul golurilor a continuat cu alte trei “boabe “ în poarta Turului reuşite de Griszhaber (min. 67), Adam Pal (min. 72) şi Nandor Meșter (min. 90).

Crasna Moftin pare să fi spart ghinionul și după o partidă spectaculoasă a reușit un 2-2 la Botiz. Iar Sportul arată acum că fără Mircea Donca, plecat la facultate în București, e o echipă de pluton..

În meciurile jucate sâmbătă, Oar n –a avut emoţii cu vecinii din Vetiş în vreme ce lantern ,Ştiinţa Beltiug a bifat al 8-lea eşec, 1-4 la Carei.

La Ardud, Talna s-a impus cu emoţii cu 2-1 după un meci în care gazdele au contestat câteva decizii luate de centralul Szabolcs Kovacs.

Etapa următoare avem un meci interesant la Tăşnad. Unirea adunată în jurul veteranului Marius Bălău vrea să încurce în principal favorite la titlu, pe Someşul Oar .
Iar la Doba se va juca un meci interesant între doi vechi prieteni. Sorin Ionescu, acum manager la Voinţa va încerca să-şi învingă fostul antrenor, pe Tudor Barbul, acum manager la Ardud…

Iată rezultatele etapei:
Someşul Oar – Viitorul Vetiş 3-0
Cetate 2010 Ardud – Talna Oraşu Nou 1-2
FCM Victoria 2008 Carei-Ştiinţa Beltiug 4-1
Botiz – Crasna Moftinu Mic 2-2
Recolta Dorolţ – Turul Micula 11-3
Partida Vointa Doba- Luceafarul Decebal a fost amânată.

222222222222

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts