Rugby: Florin Vlaicu – ”Am jucat la Cupa Mondială cu cele mai mari națiuni ale lumii”3

Internaționalul Florin Vlaicu a declarat, marți dimineață, la sosirea de la Cupa Mondială de rugby, că România a avut adversare dintre cele mai mari națiuni ale lumii cu balonul oval și este mulțumit pentru prestație.

”În mod sincer, da, mă așteptam la o asemenea primire, mă așteptam să fim primiți bine, cred că nu ne-am făcut de râs la Cupa Mondială și am reușit să facem o performanță destul de bună, o victorie, am jucat cu cele mai mari națiuni ale lumii și suntem foarte mulțumiți”, a spus Florin Vlaicu.

În continuare, el a precizat: ”Pentru mine a fost a treia Cupă Mondială, ceva unic în viața unui sportiv și sper să nu fie ultimul. Nu o să ne fie mai greu mai departe. O să fie la fel. Suntem niște jucători muncitori și sperăm ca pe viitor să reușim să jucăm destul de bine și să ne calificăm și după campania viitoare. Știm faptul că o să fie greu, dar noi o să ne jucăm șansa și cred că o să fim prezenți și la Cupa Mondială viitoare”.

Legat de stadioanele pe care s-a jucat, Florin Vlaicu a arătat: ”A fost ceva unic, să joci în fața a 90.000 de oameni, care făceau o atmosferă foarte plăcută. A fost cu adevărat frumos”.

Meciul Irlanda — România, disputat pe Stadionul Wembley din Londra, a stabilit un nou record mondial de spectatori la o partidă de la Cupa Mondială: 89.267.
Lotul de rugby al României a revenit, marți dimineața, de la Cupa Mondială 2015, competiție care are loc în Anglia și Țara Galilor. România a obținut, la această competiție, o singură victorie în Grupa D, 17-15 cu Canada, fiind învinsă de Franța cu 38-11, de Irlanda cu 44-10 și de Italia cu 32-22.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts