Succes categoric pentru elevii lui Istrate!handbal5

Handbaliştii de la CSM Satu Mare au câștigat clar duelul cu HC Sighișoara și rămân în cărțile promovării din seria vest a ligii a 2-a. Elevii lui Istrate s-au impus cu 37-27 după un meci spectaculos.

Începutul a fost unul echilibrat. În minutul 20 s-a mers cap la cap până la 8-8 . Doar că din acel moment și-a intrat Pogyină în rol iar intervențiile sale i-au ajutat pe sătmăreni să se desprindă până la 18-9 într-un parțial ireal de 10-1.

Partea a doua a fost ceva mai echilibrată, dar spectaculoasă în același timp. Oaspeții, cu o apărare mai agresivă, au încercat să revină în joc. Au reușit în parte, dar victoria sătmăreană a fost una clară.

Felicitări băieților pentru atitudinea avută și pentru modul profesionist în care își joacă șansele în ciuda dificultăților financiare prin care trece clubul…Club care și-a cheltuit tot bugetul din 2015 în primele șapte luni ale anului și acum așteaptă.

Au marcat: Mureșan 9, Morar 5, Alisie 5, Varga 4 (3/7m), Rogoz 4, Vaștag 3, Ungar 3, Mateș 2, Petruș 1, Raul Pop 1. În poartă au fost Cioroiu și Pogyină.

Florin Mureşan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts