Trei sătmăreni convocațiKANALOS

Reprezentativa Under 18 a României va disputa, pe 6 și 8 octombrie, la Pitești, două jocuri de pregătire împotriva selecționatei similare a Suediei.


Vor fi primele meciuri pe banca tinerilor ”tricolori” ale noului antrenor Costel Enache, care a preluat echipa de la Bogdan Vintilă după ratarea calificării la Campionatul European Under 17 din acest an.
De remarcat că la această acțiune au fost convocați și trei sătmăreni. Antrenorul Dacian Nastai de la LPS Satu Mare în calitate de ”secund” , și jucătorii Alex Negrea de la Augsburg și Tony Kanalos de la Olimpia Satu Mare.
Lotul convocat pentru ”dubla” cu reprezentativa scandinavă, programată pe 6 octombrie, ora 18:00, și pe 8 octombrie, ora 15:00, pe stadionul ”Nicolae Dobrin” din Pitești, este următorul:
Portari: Cătălin Suciu (Unirea Alba Iulia), Adrian Udeanu (CSM Pitești)
Fundași: Tiberiu Căpușă, Virgil Ghiță, Szabolcs Kilyen (toți Academia Gheorghe Hagi), Radu Motreanu, Harald Fridrich (ambii ACS Poli Timișoara), Denis Ciobotariu (Dinamo), Fernando Stuparu (Sporting Hortaleza), Alex Negrea (Augsburg)
Mijlocași: Răzvan Oaidă, Nicolae Carnat (ambii Wolverhampton), Valentin Costache (Dinamo), Ionuț Tănase (UTA Bătrâna Doamnă), Vlad Mihalcea (FC Steaua București), Andrei Ciobanu, Ianis Hagi, Carlo Casap (toți Academia Gheorghe Hagi)
Atacanți: Tony Kanaloș (Olimpia Satu Mare), Florin Coman (Academia Gheorghe Hagi), Adrian Petre (UTA Bătrâna Doamnă)
După jocurile cu Suedia, reprezentativa Under 18 a României, cu un lot diferit, va face deplasarea în Republica Moldova pentru alte două jocuri de pregătire, programate pe 15, respectiv 17 octombrie.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts