Vâlcea, în mare formă înaintea duelului cu Olimpiaoli

Olimpia joacă sâmbătă din nou în deplasare. După succesul de la Pâncota, elevii lui Csik vor juca pe terenul celor de la CSM Râmnicu Vâlcea iar partida se anunță a fi una extrem de interesantă.

Se întâlnesc două echipe aflate într-o formă bună. Vâlcenii ocupă poziția a 2-a, vin după o victorie în deplasare la Mioveni, obținută în minutul 85 , și traversează o perioadă foarte bună. Trupa din Zăvoi n-a mai pierdut în campionat din prima etapă, 1-3 la Caransebeș, iar pe teren propriu nu a cedat niciun punct până acum.

Olimpia în schimb a arătat că se simte sezonul acesta mai bine în deplasare unde a pierdut o singură dată, dincolo de Carpați, la Târgoviște, 0-2 cu Chindia. În rest , victorii la Mioveni, Cluj și Reșița și remiză la Tărlungeni. Așa că …vorba vechilor pronosportiști, meciul e clar de 1X2!

La galben-albaștri va lipsi două etape portarul Claudiu Băican. Iar titular va fi sigur Marius Șuta, în vreme ce rezervă îl vom avea pe veșnic tânărul Ovidiu Suciu.

În rest, așa cum ne-a obișnuit în ultima vreme, antrenorul Tibi Csik va combina experiența unor jucători ca Iuhas, Heil, Boștină, Selagea sau Tătaru cu elanul tinerilor Bîgiu, Bura, Chivari sau Rus.

În lotul pentru Vâlcea ar putea apărea și Adrian Sălăgeanu, jucător revenit după o retragere de două luni din fotbal…

De partea cealaltă, la Vâlcea singura absenţă certă din lot este Denis Dumitraşcu, care este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, însă revin Stoica şi Firţulescu, care şi-au ispăşit etapa de suspendare.

Mizează pe unitatea grupului
Preşedintele CSM Râmnicu Vâlcea, Bogdan Medrea ştie care sunt atuurile echipei pregătite de Alex Pelici. ”Suntem pe un drum ascendent şi să dea Dumnezeu să continuăm pe aceeaşi direcţie. Munca şi unitatea grupului ne-au dus aici. Pe noi ne interesează accederea în play-off şi să ne încântăm suporterii cu un joc cât mai bun”, a declarat preşedintele clubului vâlcean, Bogdan Medrea.

Olimpia va porni la drum vineri dimineață iar antrenorul Csik e optimist. ”Mergem după puncte” ne-a transmis tehnicianul galben-albaștrilor!

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts