Victoria apărării!galeria

Olimpia a obținut o victorie mare aseară pe Cluj Arena. Elevii lui Csik au învins retrogradata din Liga 1, U Cluj Napoca cu 2-1 într-un meci în care Băican a apărat și un penalty în minutul 70.

Olimpia a început perfect meciul și la primul corner al meciului ,în minutul 3, Takacs centrează perfect și Heil înscrie pentru 1-0!!!

Studenții par încremeniți, au posesie dar nu atacă periculos poarta lui Băican.Iar istoria se repetă în minutul 18. Din nou corner, tot fostul jucător de la U, Rareș Takacs centrează și , tot un fundaș central, Ionuț Tătaru înscrie din apropiere pentru 2-0!!!

Galeria șepcilor roșii dă semnalul revenirii și elevii lui Marius Popescu se trezesc încet la viață.Greu are prima ocazie a gazdelor în minutul 28 iar posesia până la pauză e zdrobitoare în favoarea studenților 64-36 %!!!

La reluare jocul se schimbă radical…U Cluj prinde viață, putere și viteză…Iar în minutul 47 după o fază superbă de atac , Greu reduce din diferență 1-2!

Ocaziile curg la poarta lui Băican, doar că portarul adus de la FC Zalău e de netrecut și, pe rând,Ursu și Greu irosesc ocazii rarisime de egalare.

În minutul 70 avem și momentul psihologic al jocului. Centralul dă penalty pentru U Cluj pentru un henț în careu. Ursu execută slab și Băican salvează din nou…
Din acest moment studenții își pierd din luciditate, continuă să atace ,dar fazele lor nu mai sunt la fel de periculoase.

Ai noștri trag de rezultat și spre bucuria celor peste 50 de fani veniți de la Satu Mare, reușesc să obțină toate punctele pe Cluj Arena…

2-1 și Olimpia urcă pentru moment pe locul 3 în serie cu 11 puncte.Sâmbătă urmează meciul cu CS Mioveni de la Satu Mare. De la ora 11.

Echipele de start
„U” Cluj: Niczuly (cpt.) – Butean, Cordoş, R. Crişan, Hâmpea – Cândea, Boboc – Popescu jr., R. Greu, Ursu – Schieb. Antrenor: Marius Popescu.
Rezerve: Ţircrea – Mutu, Tarcea, Cocină, Molnar Peter, C. Popescu, Robert Keresztes
Olimpia: Băican – Muntean, Tătaru, Heil, Iuhas (cpt.) – , Takacs, Robert Villand, D. Chivari, Selagea ,Bura- A. Boştină. Antrenor: Tibi Csik

Se joacă azi
Chindia – FC Caransebeş
FC Bihor – Metalul Reşiţa
Gaz Metan – CSM Râmnicu Vâlcea
Şoimii Pâncota – CS Mioveni
Unirea Târlungeni – FC Braşov
UTA – FC Baia Mare

Florin Muresan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts