VICTORIE CU GUST AMAR! Elevii lui Istrate ameninţă cu neprezentarea la antrenamente dacă nu îşi vor primi salariilehandbal1

Handbaliştii de la CSM Satu Mare, neplătiţi de luni bune au reuşit o nouă victorie în etapa a şasea a Diviziei A. În deplasarea de la Timişoara, cu Poli II, CSM s-a impu cu 39-35 şi bifează cel de-al cincilea succes stagional.

Debutul de partidă a aparţinut elevilor lui Nicolae Istrate care au condus ostilităţile, pe rând, în minutul 5 cu 5-0, în minutul 13 cu 3-12, nouă goluri diferenţă fiind şi cel mai mare ecart al întâlnirii. La pauză gruparea sătmăreană a intrat la cabine cu un avantaj liniştitor, 20-14.
În repriza a doua a intervenit şi relaxarea în tabăra noastră, iar timişorenii s-au apropiat la două lungimi. Însă CSM nu avea cum să scape printre degete o nouă victorie şi să demonstreze că se poate bate la promovare. Băieţii aşteaptă acum ca persoanele vizate, cele care hotărăsc soarta clubului să îşi îndrepte ochii sprei ei. Îşi vor, normal, drepturile salariale de până acum, nimic mai mult, mai ales că unii sunt neplătiţi din luna iunie.
Iar ca ultimă soluţie, handbaliştii ameninţă că nu se vor mai prezenta la antrenamente dacă cineva nu le explică în mod clar, când şi dacă vor primi salariile restante.
Revenind la jocul de la Timişoara, buturile porţii au fost apărate de Cioroiu şi Pogynă. De înscris au înscris Mircea Alisie 11, Adrian Lupşe 8, Klaus Ungar 7, Vlad Rogoz 5, Ioan Mureşan 4, eliminat în minutul 37 (3 eliminări), Ioan Morar 3, Petruş 1. A mai evoluat Mateş.
Pentru CSM, care rămâne pe doi în clasament, urmează duminică de la ora 11.00 confruntarea cu HCM Sighişoara.
Rezultatele etapei a şasea:
HCM Sighişoara – CNOT Braşov 34-31
HC Sibiu – CSM Oradea 33-33
Academia Minaur – Muhlbach Sebeş 33-22
HC Argeş – CSM Făgăraş 29-39
Poli II Timişoara – CSM Satu Mare 35-39
CNE Sighişoara – U Craiova 37-44

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts