Victorii la limită pentru Oar și DecebalOar-Orasu-Nou

Două partide restante s-au jucat ieri la Satu Mare și Decebal în Liga a 4-a de elite.

Pe stadionul Someșul, echipa din Oar a dispus cu 2-1 de Talna Orașu Nou în vreme ce la Decebal, Luceafărul a dispus cu același scor de vecina din Doba!

Partidele au semănat ca evoluție a scorului, cu oaspeții deschizând scorul și cu gazdele revenind pe final.

Someșul Oar a început bine meciul și Kirner a ratat ocazie după ocazie . Iar cum ratările se răzbună, Orașu Nou a deschis scorul la prima șansă. Ghiriti a centrat și Boje a marcat din apropiere.

Oarul a continuat să preseze și după pauză Vădan a reușit egalarea în minutul 54. Talna cedează fizic și gazdele își continuă asaltul și după alte două ocazii ratate de Schnellenperger și Maxim, veteranul Kirner a reușit să aducă victoria în minutul 72.
Cu acest succes ,Someșul Oar egalează la puncte liderul, doar că Recolta Dorolț rămâne pe primul loc datorită golaverajului superior.

Talna Orașu Nou rămâne pe patru și bifează a treia înfrângere a sezonului.

La Decebal, Luceafărul a învins Voința Doba după un meci. încurcat oarecum de starea terenului…

Doba a deschis scorul după pauză după o lovitură de colț prin Belbe iar Luceafărul a revenit prin Lihet min 77 și Baciu min 88.

”Un meci greu ,terenul moale ne-a cam încurcat dar e bine că am câștigat.Am ratat multe ocazii și până la urmă ne-a salvat eurogolul lui Baciu. Felicit echipa din Doba pentru evoluție. Au o trupă bună la acest nivel” a spus cu fair play antrenorul gazdelor, Cosmin Iuhas.

Luceafărul se apropie la un punct de Recolta Dorolț și rămâne pe trei.

Etapa viitoare Luceafărul va juca acasă cu Unirea Tășnad. Un duel inedit între foștii colegi de la Olimpia..Iuhas vs Bălău!

Programul etapei a 10-a:
Luceafărul Decebal -Unirea 08 Tăşnad
AS CS Cetate 2010 Ardud-Viitorul Vetiş
FCM Victoria 2008 Carei- Voinţa Doba
Crasna Moftinu Mic-Talna Oraşu Nou
Recolta Dorolţ-Ştiinţa Beltiug
Turul Micula-Sportul Botiz
Someșul Oar stă.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts