More

  Voinţa Sătmărel nu s-a prezentat la Mădăras

  Se pare că a devenit o modă în fotbalul judeţean ca echipele să nu anunţe sau să anunţe târziu AJF-ul ori gazdele că nu se pot prezenta la joc pentru că fotbaliştii s-au îmbolnăvit subit. Aşa s-a întâmplat şi la meciul Cetate II Ardud – Voinţa Sătmărel când oaspeţii au contractat ceva virus şi nu au mai putut ajunge la Mădăras. Asta după ce brigada de arbitri era deja în drum spre teren. Aşa că echipa gazdă s-a pregătit pentru acest joc care nu a mai avut loc.

  Or fi fost sau nu bolnavi, jucătorii de la Sătmărel ar fi trebuit să anunţe din timp AJF-ul care ar fi comunicat mai departe brigăzii de arbitri şi gazdelor că meciul nu va mai avea loc.

  Acest lucru s-a întâmplat, repetăm, dar târziu, când fluieraşii s-au întâlnit pentru a veni la Mădăras. Scorul etapei a şaptea s-a înregistrat la Marna, unde Platanul s-a impus cu 12-3 în confruntarea cu Dacia Supur. Şi FC Certeze şi liderul Halmeu s-au distrat cu Olimpia Căuaş, scor 7-2, respectiv Moftinu Mare, 6-2. Am ajuns practic aproape de jumătatea primei părţi de campionat, dar sunt echipa care au jucat doar patru meciuri.

  Rezultatele etapei a şaptea:
  AS Ghenci – Victoria Tiream 3-3
  Crasna Craidorolţ – Unirea Bercu 2-3
  Platanul Marna – Dacia Supur 12-3
  FC Certeze – Olimpia Căuaş 7-2
  Prietenia Crucişor – Înfrăţirea Tarna Mare – neprogramat
  Cetate Ardud – Voinţa Sătmărel (neprezentare oaspeţi)
  Recolta II Dorolţ – Egri Sasok Agriş 4-2
  Gloria Moftinu Mare – Speranţa Halmeu 2-6
  Chesi Hodod a stat.
  Clasament: 1.Halmeu 18p (7j), 2.Certeze 15p (6j), 3.Agriş 12p (6j).
  D. Chiorean

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE