Volei: CSM, aproape să producă surpriza la Tg. Mureşvolei1

Echipa de volei de la CSM Satu Mare a debutat sâmbătă în noul sezon al Diviziei A2, seria Vest, în deplasare la Tg. Mureş. Adversara elevelor lui Ovidiu Groza au fost voleibalistele de la Centrul Naţional Universitar de Excelenţă – CSU Medicina Tg. Mureş.

S-a terminat 3-1 pentru gazde, dar echipa sătmăreană a fost foarte aproape de a produce surpriza şi să se impună. Doar greşelile pe final de seturi şi ghinionul au făcut ca CSM să nu se impună la Tg. Mureş.

Primul set a fost adjudecat de fetele nostre cu 25-16 şi lucrurile păreau să meargă excelent. Dar a intervenit o oarecare relaxare, iar setul doi a aparţinut gazdelor, 25-23. Apoi celelalte două s-au terminat 26-24 pentru mureşence, care au avut mult noroc pe atacuri, plus un aport minim al arbitrilor întâlnirii. “Sunt mulţumit de jocul fetelor, mai avem mult de muncit, dar mai avem de jucat meciuri”, a spus imediat după meci antrenorul Groza. Au făcut deplasarea Daiana Adamcsik, Angelica Podină, Nikoletta Pop, Raluca Rovas, Daiana Tocari, Natalia Acs, Andreea Maxim, Maricarmen Manolache şi Adelina Manolache.

CSM întâlneşte etapa viitoare, sâmbătă, în sala Ecaterina Both pe CSU Oradea, din totalul de nouă partide, ultima urmând să se dispute cu o săptămână înainte de Crăciun, pe 19 decembrie.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts