More

    Vor puncte de pe Cluj Arena!

    u-oli

    U Cluj Napoca şi Olimpia Satu Mare deschid etapa a 7- a a Ligii a 2-a seria vest.

    Cele două echipe de tradiţie din Ardeal se întâlnesc în premieră în această seară de la ora 19 pe Cluj Arena. Se pare că până la urmă partida nu va mai fi televizată deoarece, conform surselor noastre , FRF ul nu ar fi stabilit câştigătorul licitaţiei pentru drepturile TV ale Ligii a 2-a. Antrenorul Tibi Csik e încrezător înaintea deplasării de la Cluj însă îşi avertizează jucătorii că meciul nu e unul simplu. “Am văzut câteva DVD – uri cu meciurile clujenilor şi au un joc bun, arţăgos , pun mereu presiune pe adversar. Au avut mult ghinion în meciurile jucate acasă, faptul că au câştigat la Mioveni trebuie să ne pună în gardă”, explică tehnicianul Olimpiei. Din fericire Olimpia nu are probleme în lot iar echipa va face deplasarea în această dimineaţă la Cluj Napoca. De partea cealaltă U Cluj Napoca nu va putea conta pe serviciile lui Calcan, eliminat la finalul partidei de sâmbătă de la Mioveni. Dacă Olimpia a scăpat printre degete victoria cu Gaz Metan Mediaş, elevii lui Csik ratând pe final două ocazii clare, U Cluj Napoca a învins la Mioveni cu 1-0 prin reuşita lui Ursu.

    “A fost o lecţie de contraatac şi de dăruire“, a explicat la finalul meciului de la Mioveni, antrenorul studenţilor, Marius Popescu.

    Oli cu galerie pe Cluj Arena
    Olimpia va fi susţinută pe Cluj Arena de un grup de 30 de suporteri. Galeria galben-albaştrilor va pleca în această după amiază la ora 15 spre Cluj, deplasarea fiind sponsorizată parţial de o firmă de transport.

    Formaţii posibile:
    Olimpia: Băican- Munteanu, Heil, Tătaru, Iuhas- Takacs, Villand, Chivari, Selagea, Bura (Lukacs) – Faur.
    U Cluj: Niczuly – Butean, Crişan, Cordoş, Hâmpea – Boboc ,Cândea – P. Popescu, Ursu, Greu – Schieb.

    Programul etapei
    Miercuri
    – Şoimii Pâncota – CS Mioveni
    – Gaz Metan Mediaş – CSM Râmnicu Vâlcea
    – Unirea Tărlungeni – FC Braşov
    – UTA Bătrâna Doamnă – FCM Baia Mare
    – Chindia Târgovişte – FC Caransebeş
    – FC Bihor Oradea – Metalul Reşiţa

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE