Vor puncte din Podgorieliga2

Olimpia Satu Mare joacă azi la Pâncota şi speră să se întoarcă cu un rezultat pozitiv din Podgoria Aradului.

Elevii lui Csik au demonstrat în acest sezon că se simt mai în largul lor în deplasare decât în faţa propriilor fani , aceştia obţinând şapte din cele 11 puncte acumulate din deplasare.

De altfel şi antrenorul Şoimilor , Ionuţ Popa avertiza înaintea jocului cu Olimpia că meciul se anunţă mai dificil decât ar părea mai ales că sătmărenii au deja la activ succese la Cluj şi Reşiţa şi o remiză la Tărlungeni. Iar oficialul celor de la Pâncota recunoaşte că s-ar mulţumi şi cu o remiză în faţa Olimpiei.

„Trebuie să ținem cont de faptul că Olimpia a pierdut un singur meci în deplasare din patru disputate. Au câștigat la Reșița și Cluj, au remizat la Tărlungeni și au pierdut doar pe terenul Chindiei Târgoviște, una dintre formațiile capabile să promoveze la finalul sezonului. Este o echipă ce se simte bine în deplasare, pe când noi, se știe, nu avem un joc prea bun acasă. Dar, am sesizat că în Liga a 2-a nu întâlnești formații cu un joc bun de posesie și construcție fluidă, cam toate se bazează pe contre sau dau goluri pe greșelile adversarului. Așa că se poate întâmpla orice, iar noi s-ar putea să ne mulțumim și cu un punct dacă prestația noastră, aici referindu-mă și la determinare, nu ne va permite să sperăm mai mult. Eu cred, totuși, și sper să găsim calea și resursele să câștigăm al doilea meci consecutiv acasă”, a precizat antrenorul „Şoimilor”.

De partea cealaltă, antrenorul Olimpiei, Tibi Csik e conştient că la Pâncota se câştigă greu puncte în faţa unei echipe care poate fi numită drept revelaţia acestui început de sezon în seria a 2-a.

“E normal că mergem să câştigăm la Pâncota. Am făcut meciuri bune în deplasare şi pornim încrezători. Suntem avertizaţi oarecum de forţa lor din moment ce au învins pe CS Mioveni ,dar în această serie s-a demonstrat că nu există favorite clare şi că orice echipă îţi poate pune mari probleme”, spune Tibi Csik.

Olimpia a deplasat la Pâncota un lot de 19 jucători. Nu sunt jucători suspendaţi sau accidentaţi.

Adrian Sălăgeanu a rămas acasă , acesta urmează încă un program special de pregătire şi probabil că va intra în vederile antrenorilor abia de la meciul cu Râmnicu Vâlcea.

De remarcat că la Pâncota , titularul postului de portar e veteranul Cristi Irimia . Irimia a apărat la mijlocul anilor 2000 şi la Olimpia Satu Mare şi arată şi la 41 de ani o formă deosebită.

Formaţii probabile:
ŞOIMII: Irimia – Dan, Pascariu, Dubeștean, Siminic – Pavel, Issa – Leucuța, Danci, Pirtea – A. Mihai.
OLIMPIA: Băican- Munteanu, Heil, Tătaru ( Mureşan), Iuhas- Takacs, Chivari, Selagea, Villand, Bura- Faur.
Secvenţe de la meciul de la Pâncota vor fi transmise de Radio Timişoara (www.radiotimisoara.ro).
Programul etapei a 9-a
Șoimii Pîncota – Olimpia Satu Mare
CS Mioveni – CSM Râmnicu Vâlcea
Universitatea Cluj – FC Brașov
Gaz Metan Mediaș – FC Baia Mare
Unirea Tărlungeni – FC Caransebeș
UTA Arad – Metalul Reșița,
Chindia Târgoviște – FC Bihor.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts