Vor puncte din Zăvoi!oli

CSM Râmnicu Vâlcea- Olimpia pare a fi cel mai interesant meci al etapei a 10 –a. Trupa din Zăvoi n-a mai pierdut din prima etapă și e pe doi în serie în vreme ce Olimpia a arătat o formă bună în meciurile din deplasare.

În plus ambele echipe vin după victorii importante obținute etapa trecută, vâlcenii 1-0 la Mioveni iar galben-albaștrii s-au impus cu același scor la Pâncota. Ca obiectiv , cele două formații vor să rămână în zona play off-ului și tot ca o coincidență, la ambele cluburi ca atuu în acest sezon se vorbește de unitatea grupului și nu de existența unor ”vedete” în lot.

Olimpia nu va putea conta pe portarul titular, Claudiu Băican, suspendat 2 etape după eliminarea de la Pâncota. Takacs e ușor accidentat dar a făcut deplasarea.

De partea cealaltă, la Vâlcea, Alexandru Ionescu a devenit indisponibil pentru o săptămână, după ce a fost implicat zilele trecute într-un accident rutier.

Fundaşul stânga Alex Ionescu se afla în maşina condusă de vărul său, automobilul fiind lovit în oraş de un alt autoturism, care nu a acordat prioritate. Fotbalistul vâlcean a ajuns după accident la spital, unde a primit îngrijiri, fiind cusut la buză şi la nas.

Vâlcea va mai avea sâmbătă o absenţă, al doilea căpitan din lot, Dumitraşcu fiind suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. Ambii indisponibili pentru meciul cu Olimpia, Dumitraşcu şi Ionescu au fost titulari în ultima etapă, în care CSM a câştigat la Mioveni. În schimb, în lotul lui Alex Pelici revin Stoica şi Firţulescu, care şi-au ispăşit etapa de suspendare.

Sezonul trecut, în Zăvoi, cele două formații , tot cu Alex Pelici și Tibi Csik pe banca tehnică, terminau la egalitate, 2-2. În tur, la Satu Mare meciul s-a încheiat tot nedecis, 0-0!

Olimpia ar putea începe meciul în formula: Șuta- Munteanu, Tătaru, Heil, Iuhas – Takacs (Rus), Villand, Selagea, Bura – Bîgiu, Faur (Boștină).

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts