Week-end eco-sportiv sătmăreanSâmbătă şi duminică la Centrul de Agrement Ştrand (Tabere) şi la baza sportivă
Dinamo toată lumea este invitată la “Week-endul eco-sportiv sătmărenii“. Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, alături de Agenţia de Protecţie a Mediului, Asociaţia SamStudia şi Consiliul Judeţean organizează două zile în care toţi sătmărenii, de la mic la mare vor avea ocazia să îmbine mişcarea cu activităţi ecologice. Tocmai de aceea, directorul APM, Elisabeta Bekessy şi directorul DJST, Virgil Dragoş au susţinut, la Casa Verde, o conferinţă de presă.

Atracţia va fi cu siguranţă balonul cu aer cald care va fi ancorat pe stadionul Dinamo, sâmbătă începând cu ora 9.00. Cei prezenţi vor putea să se ridice 30 de metri de la sol şi să admire împrejurimile, asta dacă vremea va ţine cu organizatorii.

Virgil Dragoş, directorul DJST a vorbit despre eveniment. “În cadrul acestui parteneriat, avem o serie de activităţi la centrul de agrement şi la baza Dinamo. Vor fi competiţii de fotbal, şah, tenis de masă şi diferite demonstraţii“, a spus Dragoş.

De cealaltă parte directoarea APM, Elisabeta Bekessy a prezentat buna relaţionare între protecţia mediului şi tineret, care pot face front comun. “Prin această primă acţiune împreună continuăm Săptămâna Mobilităţii Europene. Aşteptăm un număr cât mai mare de sătmăreni să ni se alăture. Devizul acestui eveniment este: Spune nu schimbărilor climatice.

Iată programul complet al celor două zile:
Sâmbătă
– 9.00 Deschiderea activităţilor – Lansarea balonului cu aer cald – Stadion Dinamo
– 10.00 Turneu de minifotbal, turneu de şah (sub 14 ani şi peste 14 ani) – Centrul de agrement Ştrand (Tabere)
– 11.00 Demonstraţii Zumba – Centrul de agrement Ştrand.
Duminică
– 12.00 Turneu de tenis de masă (sub şi peste 14 ani) – Centrul de agrement Ştrand
– 14.00 Turneu de minifotbal interinstituţii (Direcţia Silvică, APM, Consiliul Judeţean, Apele Române) – Centrul de agrement Ştrand.
La finalul competiţiilor, se vor oferi cupe, diplome şi medalii.
D. Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts