More


  10 ani de Sezione Ostile, galeria noastră a făcut spectacol!

  - Advertisement -

  galeria-1

  Meci special pentru fanii Olimpiei. Suporterii din generații diferite s-au reunit pentru deplasarea de sâmbătă de la Baia Mare și au cântat împreună pentru ”culori”.

  Old Boys Olimpia, Commando Oli și Sezione Ostile s-au reunit în PELUZA SUD și au dominat clar duelul cu rivalii de la Commando Buldogs.

  Iar gestul făcut de sătmăreni la începutul meciului i-a lăsat clar cu gura căscată pe oficialii echipei maramureșene…Suporterii Olimpiei au refuzat INTRAREA LIBERĂ PE BAZĂ DE RECIPROCITATE ȘI ȘI-AU ACHITAT BILETELE DE INTRARE LA MECI!!!

  În plus, cei de la SEZIONE OSTILE au sărbătorit 10 ani de la înființare …bannerul afișat fiind impresionant!

  Pentru a marca acest eveniment, aceştia au prezentat o coregrafie specială în debutul reprizei secunde, cu mesajul „Viaţă lungă ultraşilor” şi logoul Sezione Ostile 2005 pe un banner imens. Nu au lipsit desigur nici aroganţele aruncate în direcţia suporterilor din Baia Mare, sub forma unor bannere: „Culori schimbate / Zero demnitate”, „No dick boys / Ce-i cu voi?” şi „Galerie migratoare / <Salutări> din Satu Mare”.

  „Preferăm să nu apară impresia că președintele Olimpiei ne-a plătit biletele. Iar banii din vânzarea biletelor către galeria din Baia Mare să intre în contul clubului, unde pot fi folosiţi pentru nevoile reale ale clubului, oricât de puţini ar fi. Așa ni se pare normal”, au declarat suporterii sătmăreni.

  Olimpia a terminat la egalitate, 1-1 derby-ul Nordului de la Baia Mare cu FCM. În ciuda rezultatului pozitiv, membrii galeriei Olimpiei par hotărâți să nu mai susțină echipa la meciurile viitoare, aceștia fiind în conflict deschis cu președintele galben-albaștrilor, Dan Băbuț!

  Înregistrarea partidei de la Baia Mare va putea fi urmarita luni seara dupa ora 20,45 in cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la NORD VEST TV!

  galeria-2  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img