More


  Alice Ardelean și-a umplut de sânge adversara

  =

  mma

  Oraşul Castrop-Rauxel din Germania a găzduit sâmbătă promoţia German MMA Championship (GMC7). Un eveniment sportiv care a oferit 17 meciuri incendiare, printre care şi cel al sătmărencei Alice Ardelean contra sportivei din Germania, Daniela Kortmann.

  Victoria mult dorită a venit pentru sportiva noastră, semn că pregătirea premergătoare luptei a fost una extrem de eficientă. Alice a reuşit să câştige prin TKO în repriza a treia.

  “A fost un meci foarte sângeros, dar pentru adversara mea Daniela Kortmann. Mi-am ascultat permanent antrenorii de la colţ, cei care m-au condus spre victorie. La această performanţă au contribuit Franco De Leonardis, Andre Balschmieter şi Sheila Gaff, Murat si Yakup Comart. Şi nu în ultimul rând, managerul meu, Harry Pelger care mă susţine în tot şi datorită căruia mă antrenez în Germania. Mi-am dorit foarte mult victoria, pentru români. Nu mă aşteptam să primesc atâtea aplauze din partea publicului care a fost minunat”, a declarat sportiva în vârstă de 23 de ani. De menţionat că Daniela Kortmann are 28 de ani şi este contractată de Invicta FC, cea mai mare organizaţie de MMA feminin din lume. Dar asta nu a împiedicat-o pe Alice să o bată.

  Alice și-a făcut intrarea pe ring pe o melodie populară a lui Liviu Vasilică. ” Mă motivează mult. E melodia pe care o folosesc deja de ceva vreme la prezentare. Mă bucur că i-am făcut fericiți pe români și le mulțumesc tuturor celor care mi-au urmărit evoluția și mi-au transmis mesaje ” ne-a spus Alice Ardelean. Sătmăreanca se simte în formă maximă şi recunoaște că-și dorește să urce în ierarhie cât mai sus posibil.

  Pentru Alice urmează o săptămână de pauză, după care va începe pregătirile pentru “Rumble in the cage”, un eveniment din Germania programat pentru 28 noiembrie. Totodată, Alice va avea un nou meci în GMC 7 în 16 aprilie anul viitor. Nu știe când va ajunge acasă în România , poate pentru scurt timp între cele două evenimente.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img