More


  Am mai pierdut un meci, al nouălea

  =

  baschet1

  Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au pierdut cel de-al nouălea meci din tot atâtea partide ale Ligii Naţionale. Adversara de ieri din sala Ecaterina Both, meci contând pentru etapa a cincea, Olimpia Braşov s-a distrat cu elevele lui Ibi Gamaleţ, scor final CSM – Braşov 28-93, la pauză 21-53. Pe sferturi scorul s-a prezentat astfel: 14-28, 7-25, 4-15 şi 3-25. Un bilanţ dezamăgitor al echipei sătmărene în repriza a doua, cu doar şapte puncte reuşite în două sferturi.

  Iar de la oaspete au lipsit Gabriela Irimia şi Ana Ferariu convocate pentru partida de astăzi pe care România o susţine la sala polivalentă din Cluj-Napoca, în compania Bosniei, în preliminariile Eurobasket Women 2017. Trei sătmărence au fost convocate însă de Miroslav Popov: Andreea Orosz, Claudia Pop şi Flavia Ferenczi.

  Revenind la CSM Satu Mare, următorul meci e programat tot acasă, pe 29 noiembrie, în compania celor de la CSU Alba Iulia.

  Pentru gruparea sătmăreană au punctat B. Voica 9 puncte, S. Vilcinschi 8, C. Badi 7 şi A. Chiţanu 4. Au mai jucat V. Bolba, D. Bălin, E. Kallai, A. Kadar şi R. Varhaniovschi. La Braşov principala marcatoare a fost sârboaica Pesovic cu 21 de puncte.
  Daniel C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img