More


  Amical România – Spania, pe 27 martie 2016

  =

  Federaţia Română de Fotbal a confirmat ieri programarea unui meci de pregătire cu fosta Campioană Mondială şi Campioana Europeană en-titre, Spania. Partida va avea loc pe 27 martie 2016, în România. Cel mai probabil, partida va avea loc la Bucureşti, pe Arena Naţională.

  “Federaţia Română de Fotbal are bucuria să anunţe o partidă de excepţie pentru echipa naţională: pe 27 martie 2016, România va juca acasă, împotriva Spaniei! “Tricolorii” vor avea în faţă reprezentativa care a triumfat în ultimele două ediţii de Campionat European şi care a câştigat titlul mondial în 2010, echipă calificată, de asemenea, la Euro 2016 şi pentru care au evoluat, pe durata ultimelor preliminarii, fotbalişti precum Fabregas, Pique, Mata, Sergio Ramos sau Iniesta. Detaliile privind ora şi locul unde suporterii români vor putea urmări meciul dintre “tricolori” şi echipa pregătită de Vicente del Bosque vor fi stabilite ulterior”, se arată într-un comunicat postat de Federaţie pe site-ul oficial.

  Ce se va întâmpla însă dacă Spania şi România vor fi repartizate în aceeaşi grupă a Campionatului European din 2016, în urma tragerii la sorţi ce va avea loc pe 12 decembrie? O întrebare la care a încercat să răspundă unul dintre secunzii naţionalei, Ionuţ Badea. Intrat în direct la ProSport LIVE, acesta a precizat că nu cunoaşte încă toate detaliile înţelegerii, dar a lăsat să se înţeleagă că există şanse mari ca întâlnirea să fie anulată, dacă România şi Spania vor pica în aceeaşi grupă la Euro: “Probabil nici noi, nici ei, nu ne vom mai dori ca meciul să se joace”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img