More


  Atletism: Corpul unei atlete din Belarus, găsit într-o pădure din apropiere de Minsk

  =

  3

  Corpul unei atlete din Belarus, Iulia Balîkina, care a participat la Jocurile Olimpice de la Londra în 2012, a fost găsit într-o pădure din apropiere de Minsk, a indicat marți pentru AFP un purtător de cuvânt al Comitetului de anchetă națională.

  În vârstă de 31 de ani, sprintera din Belarus a dispărut pe 28 octombrie.

  Corpul său ”era înfășurat într-o folie de plastic, meticulos acoperită cu spumă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Comitetului de anchetă, Serghei Kabakovici, precizând că anchetatorii se află în continuare la fața locului.

  Un bărbat de 28 de ani, prietenul sportivei, potrivit anchetatorilor, ar fi inculpat pentru această crimă. Mai devreme, marți, autoritățile din Belarus au anunțat că unul dintre apropiații sportivei ar fi mărturisit crima, asigurând că nu-și amintește de locul unde a fost ascuns cadavrul.

  Iulia Balîkina a fost de nenumărate ori campioană a Belarus la sprint. Ea a participat în proba de 100 m și la ștafeta 4×100 m la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, înainte de a fi suspendată doi ani pentru dopaj, în 2013.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img