More


  Au bătut liderul!

  =

  csm-satu-mare-handbal

  Handbaliștii de la CSM Satu Mare au obținut o victorie importantă , 29-26 în fața liderului seriei, CSM Făgăraș, și au acum prima șansă în a termina turul pe prima poziție a clasamentului.

  Cu o apărare excelentă în prima repriză și cu Rogoz și Mureșan greu de oprit pe semicerc formația noastră a condus pe tot parcursul partidei și a administrat primul eșec formației din Făgăraș.

  Ai noștri au condus în permanență la 2-3 goluri pentru ca la vestiare să intre cu un avantaj important 15-11.
  Și repriza secundă a început în forță pentru CSM-ul sătmărean. Pogyină intrat între buturi are trei intervenții excelente și avansul a ajuns pe tabelă la 19-13.

  Oaspeții nu renunță la luptă și se agață de orice șansă iar în minutul 54 ajung să echilibreze situația. 26-24 și aruncare de la 7 m pentru oaspeți.

  Cioroiu însă are intervenția meciului, apără lovitura de la 7 m și le toarnă plumb în picioare brașovenilor…Cu calm, elevii lui Istrate gestionează perfect finalul de meci și se impun meritat cu 29-26.
  Vlad Rogoz cu 9 reușite a fost principalul marcator al echipei noastre. Mureșan-7, Ungar-3, Morar-2, Lupșe-5, Alisie-2 și Raul Pop-1 au completat lista marcatorilor la CSM Satu Mare.

  Pentru formația noastră urmează o deplasare incomodă la Sebeș pe terenul unei echipe greu de învins acasă. Apoi un alt derby, cu U Craiova, și apoi ultima etapă a turului la CSM Oradea.

  Înregistrarea partidei CSM Satu Mare- CSM Făgăraș va putea fi urmărită luni seara de la ora 21.30 la Nord Vest TV în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă.
  Florin Mureșan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img