More


  Ce păcat… am pierdut în ultimele secunde

  =

  Baschet2

  Derby-ul codașelor Ligii Naționale de baschet s-a jucat ieri la București acolo unde Rapidul si CSM Satu Mare au marcat împreună 97 de puncte, iar elevele lui Dan Militaru s-au impus cu 50-47. Asta după ce sătmărencele au condus până cu 27 de secunde înainte de final și au scăpat ca printre urechile acului prima victorie a sezonului. Primele două sferturi au aparținut rapidistelor, 15-10 și 14-11.

  Apoi, elevele Vioricăi Gamaleț au revenit, au câștigat sfertul trei, 17-6 și am condus cu 34-29. În sfertul patru, de asemenea, fetele noastre au fost la timonă, și au dictat jocul. Iar cu 27 de secunde înainte de final, CSM-ul a avut un punct avans, 47-46, dar ceva s-a întâmplat, pentru că echipa gazdă s-a impus cu 50-47. Poate lipsa de experiebță. Pentru echipa sătmăreană au punctat S. Vilcinschi 15p, B. Voica 14p, A. Chițanu 10p, C. Badi 5p, V. Bolba 3p.

  Următorul meci pentru Satu Mare e programat pe 29 noiembrie, acasă cu CSU Alba Iulia. Asta după ce pe naționala de baschet feminin va juca pe 21 noiembrie cu Bosnia&Herțegovina.

  Nu ne rămâne decât să credem că la Satu Mare, fetele noastre vor putea să câştige şi să obţină prima şi singura victorie din acest sezon.
  Daniel C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img