More


  CSM Satu Mare – HC Adrian Petrea Reșița, posibil duel în Cupa României

  =

  Handbal2

  Cu ocazia şedinţei Adunării Generale a Federaţiei Române de Handbal, desfăşurată marţi dimineaţă la Rin Grand Hotel, s-a tras la sorţi şi primul tur al Cupei României, atât la feminin, cât şi la masculin. În condiţiile în care nu au existat capi de serie, toate formaţiile au fost introduse în aceeaşi urnă, motiv pentru care au şi rezultat nişte finale adevărate încă din primul tur.

  La masculin, partida din optimi care se detaşează este CSM Bucureşti – Minaur Baia Mare, adică un duel între cele mai bune echipe ale Ligii Naţionale în sezonul trecut. CSM Satu Mare are șanse mari să ajungă pe tabloul principal al competiției. Elevii lui Istrate trebuie să câștige derby-ul cu CSM Făgăraș și să termine turul pe primul loc în serie.

  Legat de CSM Satu Mare se pare că jucătorii își vor primi după data de 15 noiembrie salariile restante iar echipa se va pregăti apoi în formulă completă.

  Dacă va câștiga derby-ul seriei cu CSM Făgăraș formația sătmăreană va întâlni pe HC Adrian Petrea. Meciul ar urma să se joace la Satu Mare iar datele vor fi anunțate de Federație.

  Din acest sezon FRH a decis ca alături de echipele din Liga Națională în Cupa României să participe și echipele de pe primul loc din cele două serii de Divizia A. Meciurile se joacă pe 16 decembrie.

  Tabloul Cupei României, masculin
  CSM Focşani – Dinamo
  Seria A, Divizia A (HC Dobrogea Sud) – Potaissa Turda
  CSM Bucureşti – Minaur
  CSM Ploieşti – Danubius Galaţi
  HC Odorhei – Poli Timişoara
  Seria B, Divizia A (CSM Făgăraş sau CSM Satu Mare) – Adrian Petrea Reşiţa
  Steaua – HC Vaslui
  Energia Tg. Jiu – Dunărea Călăraşi

  Atât la feminin, cât şi la masculin, jocurile din turul 1 se vor desfăşura într-o singură manşă, pe terenul primei formaţii extrase.

  Tabloul Cupei României, feminin
  Corona Braşov – CSM Bucureşti
  CSM Ploieşti – HCM Baia Mare
  Seria A, Divizia A (Galaţi sau Buzău) – HCM Roman
  Unirea Slobozia – Măgura Cisnădie
  SCM Craiova – “U” Cluj
  Dunărea Brăila – HCM Rm. Vâlcea
  Alba Sebeş – HC Zalău
  Seria B, Divizia A (Cetate Deva sau Bistriţa) – Rapid Bucureşti

  În Adunarea Generală a FRH s-a desemnat în fine şi noul preşedinte al Comisiei de Apel. A câştigat Florin Ichim cu 18-4 într-un duel cu Lucian Grosu. Al treilea candidat, Paul Mincu, nu a fost prezent în sală, astfel că a fost tăiat de pe listă. Ichim este avocat în Ploieşti şi consilier UNBR şi a candidat pentru preşedinţia Comisiei de Apel la propunerea HC Zalău.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img