More


  Cupa 1 Decembrie a ajuns la ediţia 38

  =

  scrima

  Tradiţionala Cupă 1 Decembrie la Scrimă şi-a consumat în week-endul care s-a încheiat probele la spadă U 12 şi U 14, respectiv Memorialul Csipler la U 16. Sala Alexandru Csipler din Satu Mare a fost plină de sportivi deja consacraţi, dar şi de tineri care, poate, s-au aflat la prima lor competiţie oficială de când practică scrima. Peste 90 de scrimeri s-au întrecut la aceste categorii de vârstă.

  Organizatorii, CS Satu Mare, Direcția pentru Tineret și Sport a Județului Satu Mare, Asociația „Fencing” Satu Mare și Federația Română de Scrimă au oferit participanţilor diplome şi medalii primilor clasaţi. Au urcat pe planşe sportivi din Satu Mare, de la CS şi LPS, dar şi din ţară sau din străinătate, ceea ce a adus un plus acestui turneu ajuns deja la ediţia cu numărul 38. Iar spadasinii pregătiţi la CS de Francisc Csiszar, Lehel Nagy şi Adrian Pop au obţinut rezultate foarte bune, la toate categoriile de vârstă. De menţionat că întrecerea la categoria de vârstă 16 ani s-a numit Memorialul Alexandru Csipler. Iată primii sătmăreni clasaţi la finalul competiţiei pe podium:

  – U 14 ani: băieţi – 3.Ruben Lazăr şi Tudor Surducan; fete – 1.Melany Pfeifer, 2.Astrid Kiss, 3.Boglarka Szabo
  – U 12 ani: băieţi – 1.Szabolcs Szabo, 3.Hunor Szodoray-Parajdy (LPS SM – antrenori Zsak-Moldovan Marcela şi Rudolf Szabo); fete – 2.Boglarka Szabo, 3.Krisztina Ziman.
  – U 16 ani: fete – 2.Teodora Coste, 3.Melany Pfeifer; băieţi – 1.Adam Macska, 3.Balazs Szilagyi şi David Ziman.

  Iar în perioada 4-6 decembrie are loc întrecerea la floretă. Înscrierile se fac la antrenorul Dan Șuta la email: sutism@yahoo.com. Relații la telefon: 0744.547.097. Taxa de înscriere: 25 de lei sau reciprocitate.

  Melissa Korossy, pe 3 în Ungaria
  Localitatea maghiară Törekvés a găzduit sâmbătă două probe din etapa a treia a Circuitului Internațional de floretă „Fülöp Mihály” la U 14.La concursul din Ungaria au participat 83 de sportivi din România, Ungaria și Slovacia. România a fost reprezentată de opt floretiști de la CS Satu Mare, iar cel mai bun rezultat al delegației noastre a fost obținut de Melissa Korossy, care s-a clasat pe locul trei în proba feminină. Rezultatele complete ale sportivilor români în întrecerea de la Törekvés au fost următoarele:
  FEMININ: Melissa Korossy – 3, Cristina Anderco -10, Diana Șuta – 24, Teodora Turdean – 32.
  MASCULIN: Tudor Surducan -11, Enoch Gabor – 37, Lucas Serghie – 48, Daniel Gabor – 50.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img