More


  Derby-ul seriei B se joacă în sala Both

  =

  handbal9

  Exact în etapa cu numărul zece, handbaliştii de la CSM Satu Mare trebuie să facă un meci de nota 10 şi să se impună în faţa liderului, singura echipă cu maxim de puncte, CSM Făgăraş.

  Nu va fi uşor, pentru că echipa din Făgăraş visează la promovare. Deşi au făcut câteva zile de grevă în această pauză competiţională destul de lungă (CSM nu a jucat în week-endul anterior), elevii lui Nicolae Istrate sunt pregătiţi şi montaţi să se impună în faţa unei echipe care a mai avut, chiar la Satu Mare, parte şi de un arbitraj pro braşovean.

  Şase puncte ne despart de oaspeţii de duminică, aceştia având însă şi un meci în plus.O victorie ne poate face să ne gândim la prima poziţie, cu trei etape rămase după acest meci din retur. Prim loc care ne dă ocazia de a juca în Cupa României, în compania celor de la Reşiţa.

  Lotul sătmărean este complet, nu sunt probleme în ceea ce priveşte accidentările sau absenţele, aşa că, duminică de la ora 11.00, pe parchetul din sala Ecaterina Both se anunţă un meci pe cinste.

  Dacă Satu Mare se impune, locul întâi e tot mai aproape, mai ales că echipa din Craiova vine în penultima etapă în sala Both, iar în ultima din tur primeşte vizita Făgăraşului. Aşadar, meciuri interesante pe final de tur de campionat în Divizia A.

  Antrenorul Istrate a pregătit aşa cum se cuvine partida, cu multe antrenamente tactice, dar şi cu un amical de trei reprize, miercuri seara la Nyirbator.

  Meciul de duminică din sala Ecaterina Both va fi arbitrat de o brigadă de Ligă Naţională, alcătuită din G. Badiu şi I. Barbu din Cluj.

  Programul etapei a 10-a:
  Duminică
  Academia Minaur – HC Sibiu
  Poli II Timişoara – CSM Oradea
  CSM Satu Mare – CSM Făgăraş
  CNOT Braşov – Muhlbach Sebeş
  HCM Sighişoara – U Craiova
  Miercuri
  HC Argeş Piteşti – CS U Cluj
  CSM Sighişoara stă  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img