More


  Eveniment de cinci stele, în decembrie la Satu Mare

  =

  judo

  O veste bună în ceea ce priveşte judo-ul românesc. La Satu Mare, după Openul României va avea loc Gala Laureaţilor, unde cei mai buni sportivi de pe tatami vor fi premiaţi de Federaţia Română de Judo.

  Deja e oficial, iar seara, după Open, lumea bună a judo-ului se va întâlni într-un cadru festiv la decernarea premiilor de final de an, pe 12 decembrie.

  Un lucru bun, iar aici trebuie să spunem că un mare aport în acest sens îl au antrenorii secţiei de judo de la CSM, Vasile Fuşle sr., Vasile Fuşle jr., Marian Halas şi CS Fuşle Security. Buna colaborare dintre federaţia de specialitate şi oficialii de la CSM a făcut ca această premiere să aibă loc la Satu Mare, iar această gală completează seria de evenimente care au avut loc în lumea judo-ului sătmărean.

  Referitor la Openul României, la Satu Mare vor veni nume mari ale sportului de pe tatami, la două categorii de vârstă, plus şi minus 85 de kg, feminin şi masculin. Se vor acorda şi premii consistente, în valoare de 3000 de euro.

  Competiţia va începe pe 12 decembrie în sala Ecaterina Both, de la ora 12.00, după ce vineri seara are loc proba cântarului. Aşadar, o ultimă competiţie de judo importantă pe care o găzduieşte oraşul nostru, iar lista participanţilor este una impresionantă.
  D. Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img