More


  Galop de sănătate… pentru oaspete

  =

  În etapa a şaptea a Ligii Naţionale, baschetbalistele de la CSM Satu Mare au primit sâmbătă vizita titratei ICIM Arad. Un meci care altădată stârnea controverse, interes, acum a fost doar unul care trebuia jucat, iar învingătoarea se ştia dinaintea fluierului de start.

  Din pricina tragediei din clubul bucreştean, jocul a fost foarte aproape de a nu se disputa, fiind declarat doliu naţional. În cele din urmă partida a început şi oaspetele s-au impus cu 97 la 39. Pe sferturi, scorul a fost 10-25, 12-26, 9-26 şi 7-20, la pauză 22-51.

  Cea mai bună marcatoare din tabăra noastră a fost Vilcinschi, cu 15 puncte, fiind urmată de Voica şi Badi cu 6, Chiţanu 5, Kadar 4, Bolba 2. Au mai jucat Kallai, Răcşan, Varhaniovschi şi Bălin. La oaspete a jucat şi fostul căpitan al CSM-ului din sezonul trecut, Eniko Laza care a dat 5 puncte. Cea mai bună la ICIM Arad a fost J. Gill cu 22 de puncte şi 12 recuperări (double-double).

  Pentru echipa pregătită de Viorica Gamaleţ urmează miercuri de la ora 16.00 duelul din sala Horea Demian împotriva Universităţii din Cluj-Napoca, acolo unde evoluează sătmăreanca Flavia Ferenczi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img