More


  Gavrilescu e pe val la Unirea Jucu!

  =

  gavrilescu

  La 28 de ani, mijlocaşul din Satu Mare îşi trăieşte la Unirea Jucu a doua tinereţe, unde a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători, dar şi unul dintre cei mai buni marcatori.

  Cariera fotbalistică a lui Dan Gavrilescu (n. 2 iunie 1987) s-ar putea limita între momentul în care juca cu Gloria Bistriţa în cupele europene şi până la momentul în care voia să îşi încheie prematur activitatea de jucător.

  Până la urmă, talentatul fotbalist a încercat în această toamnă o nouă aventură, în Liga a III-a, în tricoul Unirii Jucu. După un debut mai greoi, mijlocaşul în vârstă de 28 de ani a revenit acel jucător util şi fără mofturi şi, mai mult, Gavrilescu a început să marcheze.

  În etapa trecută, sătmăreanul a înscris în poarta campioanei Sălajului, în partida de pe Gâlgău Arena. Sâmbătă, în ultimul meci al anului jucat la Jucu, mijlocaşul Unirii a deschis drumul către o victorie importantă a clujenilor, marcând al patrulea gol stagional, prin care Gabriel Luca şi compania să se claseze pe podium, la doar un punct de liderul Avântul Reghin!

  În stilul său caracteristic, Dan Gavrilescu a driblat cu succes şi întrebările reporterului de la finalul jocului, declarând ca din… citatele cărţilor de specialitate: “Meciul cu <fraţii noştri> din Miercurea Ciuc a fost cum ne aşteptam, greu la început. Ştiam că întâlnim o echipă relativ tânără, dornică de afirmare, dar cu carenţe în exprimare. Până la urmă, o victorie pe deplin meritată, după părerea mea. Am marcat din nou, lucru care mă bucură şi îmi dă încredere pentru perioada care va urma, oricare va fi orizontul ales. Consider că mai am un cuvânt destul de greu de spus în fotbal. Mă bucur că îmi pot ajuta echipa şi acesta este un sentiment deosebit, mai ales în meciul cu AFC Csikszereda în care am deschis scorul, dându-le colegilor mei un real imbold spre atingerea scopului”.

  Să spunem că Unirea Jucu se clasează în acest moment pe locul 3, iar în ultima etapă turului se deplasează tot în judeţul Cluj, mai exact pe terenul “viruşilor verzi”, iar un succes pentru elevii lui Gică Barbu face ca “alb-negrii” să ierneze cel puţin pe locul 2, având în vedere că primele două clasate – Avântul Reghin şi Industria Galda de Jos – se duelează în meci direct.
  Sursa : sportulsalajean.ro  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img