More


  Gest umanitar – Campioni pentru campionul Raul Zarzu

  =

  1

  Se pare că iniţiativa Gazetei de Nord Vest şi Nord Vest TV, pentru ajutorarea luptătorului Raul Zarzu a avut ecou.

  Foşti, actuali sportivi, campioni, doresc să îl ajute pe acest copil care se împarte între familie, şcoală şi lupte, în plus, îşi câştigă banii cu sudoarea frunţii, având rezultate remarcabile.
  O mulţime de mesaje şi telefoane am primit pe paginile noastre de socializare, unde oameni cu suflet mare, sportivi, vor să fie alături de acest fenomen.
  De asemenea, doresc să se implice sportivi precum lultătorii de K1 şi MMA, Alice Ardelean sau Sandu Lungu, ultimul oferind un set dew mânuşi spre o licitaţie, iar banii strânşi să ajungă la acest copil. “Buna ziua, am citit articolul dvs din gazeta de nord vest, in legatura cu micul luptator. Eu am avut impreuna cu cativa prieteni diferite campanii de strangere de fonduri. Vrem sa-l ajutam pe copil, am vb cu Alice Ardelean luptatoarea de MMA de la noi din oras, dar care momentan se antreneaza in Germania. La fel incerc sa iau legatura cu Sandu Lungu, cu el am colaborat mai demult si sigur va accepta sa ne ajute. Vom face o licitatie cu o pereche de manusi semnate de el, se vor implica mai multe persoane. Vreau sa va rog cand totul va fii gata sa ne ajutati cu prmovarea campaniei si mediatizarea pt a afla cat mai multa lume. Va tin la curent cu tot ce se intampla si cand suntem gata va anunt. Va multumesc, o zi buna”, sau “Am vb si cu Sandu Lungu acuma seara. I-am trimis link-ul cu stirea. Saptamana viitoare sper sa incepem campania. Va tin la curent. Noapte buna”.
  O altă persoană ne-a întrebat “Unde il gasesc pe baiatul asta saracul despre care am vazut la tine pe profil? Ma gandesc la un pachet cu haine ( sau ceva echipament daca are nevoie) si mancare si dulciuri si mai vad.. ne auzim”.
  “Va rog sa imi dati adresa pt campionul de 13 ani, sau numarul de telefon. Multumesc!”
  Nici lumea scrimei sătmărene nu a putut sta deoparte. “Buna  ziua Domnule Muresan… acum cateva zile am citit un articol, cum ca un copil, elev al Antrenorului Barbul, are neoie de ajutor material… eu am cateva lucruri ce pot lui darui (un calculator, un PS 2, haine etc), sau articolul s-a referit la ajutor financiar? Va astept un raspuns und as putea sa-i ofer aceste lucuri… Andy Langenbacher”.
  În plus, luni după-amiază, la sala de lupte de la Mădăras şi la casa părintească de la Terebeşti va sosi o echipă PRO TV, de la rubrica “Eroi*ro”, marca Sport.ro pentru a face un amplu reportaj cu acest mic campion, Raul Zarzu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img