More

    Juniorul Satu Mare pierde din nou pe final

    Duminică, fetele de la Juniorul Satu Mare au jucat în deplasare, împotriva celor de la Olimpic Star Cluj. La Cluj, fetele noastre au pierdut la limită, scor 1-2, după încasarea golului decisiv în minutul 87.

    În prima parte, după mai multe ocazii de gol la ambele porți, Juniorul Satu Mare deschide scorul în minutul 30. După o posesie prelungită, Julia Ilyes dă o pasă în adâncime pentru Ioana Borodi care driblează două adversare și finalizează cu un șut la colțul lung. Prima repriză se termină în avantajul fetelor de la Satu Mare.

    În a doua repriză, fetele de la Olimpic Star Cluj se fac remarcate, egalând în minutul 63 după o bâlbâială în careu a fetelor de la Juniorul Satu Mare. După mai multe ocazii de gol ratate ale fetelor de la Satu Mare, în minutul 87, când toată lumea preconiza un egal, echipa gazdă marchează printr-un corner bătut bine de Deac Ioana, finalizat de Corina Feleudean.

    ”Fetele au jucat bine azi! Progresăm de la meci la meci împreună, iar rezultatele pozitive nu vor întârzia să apară”, a declarat antrenorul Liviu Ivasuc.

    Juniorul Satu Mare: Alexandra Ionescu- Ilyes Julia, Borodi Ioana, Lucuț Delia, Bejera Andreea, Vidican Adelina, Rakos Andreea, Mare Tania, Tătăran Andreea, Szucs Yvet, Ursan Claudia. Au mai jucat: Feier Karolina, Grad Patricia.

    Astfel, echipa sătmăreană suferă a doua înfrângere consecutivă în deplasare, la limită.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE