More


  Mani Gyenes, gata de start

  =

  1

  Rider-ul sătmărean Emanuel Gyenes este acum gata de start. Ceva mai devreme, în holul Consiliului Judeţean, Gyenes, alături de conducerea instituţiei şi-a prezentat motocicleta pe şaua căreia va alerga la Dakart 2016.

  Modelul KTM 450 Rally Replica 2016 a fost achiziţionat de Consiliul Judeţean. Preşedintele Adrian Ştef a vorbit despre importanţa acestui gest, care are ca finalitate promovarea judeţului şi a sportivilor de marcă. “E un lucru foarte important să ne promovăm valorile şi să fim alături de ei. Această motocicletă este dovada că ne pasă şi că vrem să fim părtaşi la marile realizări ale acestora”, a declarat Adi Ştef.

  Vice-preşedintele C.J. Rudolf Ridl a fost sărac în declaraţii, i-a urat succes lui Gyenes, căruia i-a dat cuvântul. “Mulţumesc Consiliului Judeţean pentru că mi-a achiziţionat această motocicletă, are mă va ajuta foarte mult la Dakar 2016. Este o motocicletă mult mai bună, e pe injecţie şi e cu 7-8 kg mai uşoară ca şi cea de anul trecut. Am mers cu ea 3-4 ore, pentru a o testa şi a face unele setări. Peste o săptămână voi trimite motocicleta în Franţa, de unde vaporul va porni spre Buenos Aires“, a spus Mani Gyenes.

  Printre celelalte referinţe ale motocicletei, să spunem că aceasta are 60-65 de cai putere, monocilindric. Doar 60 de bucăţi s-au fabricat din acest model care a fost comandat în iunie, dar care a ajuns abia la final de octombrie. Referitor la Dakar 2016, acesta va debuta pe 3 ianuarie, are un traseu de peste 9000 de km, iar Gyenes îşi doreşte o clasare în top 15, aşadar o îmbunătăţire a reuzultatului cel mai bun, poziţia 17 la general.

  Vice-preşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor a încheiat discuţia, nu înainte de a-i ura baftă motociclistului. “Ceea ce am făcut este un gest absolut normal. Aduce imagine judeţului şi oraşului, eu îi mulţumesc frumos pentru tot ceea ce face. Eu l-am adus şi mi-am dorit să îl ajutăm, să fim alături de el şi de sportul sătmărean în general şi de marile valori din judeţ”, a încheiat Mircea Govor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img