More


  MMA / Alice Ardelean într-o gală la Eurosport

  =

  alice

  Luptătoarea sătmăreancă Alice Ardelean a plecat miercuri dimineaţa în Germania, acolo unde se antrenează de ceva vreme şi unde se află şi impresarul acesteia. Sportiva specializată pe MMA se pregăteşte pentru 5 decembrie, atunci când va intra în “cuşcă” în direct la Eurosport.

  Gala de kickbox intitulată Mix Fight va avea loc la Frankfurt, cu începere de la ora locală 21.00, iar Alice va avea în faţă o adversară de temut, fiind cel mai important duel al său. Frumoasa sportivă a şi postat pe site-ul său de socializare un mesaj de 1 Decembrie, cu menţiunea că îi aşteaptă pe românii din Germania să vină la Frankfurt să o susţină. “In data de 5 decembrie voi lupta in Mix Fight Gala, aici in Germania si voi reprezenta Romania. Va invit sa ma sustineti pe Eurosport. Revin cu mai multe detalii, iar pe romanii din Germania care vor sa ma sustina, ii astept in orasul Frankfurt”, a scris luptătoarea.

  Care nu a plecat cu mâna goală spre Germania, aceasta primind din partea luptătorilor sătmăreni un tricou cu sigla FRL şi un drapel roşu, galben şi albastru.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img