More


  Olimpia aderă la iniţiativa AFAN

  =

  oli

  Fotbaliştii echipei Metalul Reşiţa nu au mai suportat umilinţele la care sunt supuşi de oficialii clubului şi şi-au spus sâmbăta trecută oful la Satu Mare.E deja de notorietate protestul lor de la meciul din etapa a 14-a a Ligii 2 de la Olimpia Satu Mare, aceştia refuzând să mai joace deşi au stat trei minute pe teren. Bănăţenii au intrat pe teren cu un banner pe care scria „Fotbalişti 2015 = Sclavi”, iar după trei minute arbitrul a fluierat finalul partidei, astfel că Olimpia a câştigat la „masa verde”. Reşiţenii e adevărat că au pierdut fără joc trei puncte, dar pare-se că au câştigat respectul întregii lumi fotbalistice de la noi.

  Gestul jucătorilor de la Metalul prin care voiau să atragă atenţia că nu mai pot continua în astfel de situaţii dificile, în care nu-şi primesc banii de luni bune şi nu au condiţii decente de pregătire, a atras o serie de reacţii pozitive din partea conducătorilor şi altor fotbalişti români. Concret, AFAN propune tuturor fotbaliştilor din liga secundă să iasă pe teren la meciurile din acest weekend cu bannere prin care să-şi arate solidaritatea cu jucătorii ultimei clasate din Seria a II-a.

  Csik: „Noi am fost primii care i-am susţinut!”
  Preşedintele AFAN, Emilian Hulubei, a contactat telefonic fotbalişti de la toate divizionarele secunde întrebându-i dacă vor adera la iniţiativa Asociaţiei, menită să-i sprijine în prima fază moral pe fotbaliştii Metalului. În acest sens, se va face un banner cu textul: „Respect Reşiţa” pe care partenerele de întrecere îl vor afişa la startul partidelor din weekend. „M- a sunat şi pe mine Cătălin Munteanu de la AFAN cu privire la acest subiect şi ne-am dat acordul ca, în cazul în care ne vor trimite un banner cu textul <<Respect Reşiţa>> să îl afişăm la Oradea”, a confirmat Tibi Csik, antrenorul Olimpiei. Acesta a mai adăugat însă că Olimpia şi-a arătat încă de sâmbătă susţinerea faţă de jucătorii reşiţeni.” Noi am fost primii care i-am aplaudat la ieşire şi am făcut acel tunel spre vestiare. Sperăm ca lumea să fi înţeles corect mesajul lor şi să se facă ceva concret în folosul fotbalului şi al sportului românesc căci aşa nu mai pot continua lucrurile” a mai spus Tibi Csik.

  Olimpia va juca sâmbătă la Oradea cu FC Bihor, o altă echipă cu probleme mari financiare din seria a 2-a a Ligii a 2-a.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img