More


  Patru titluri naţionale obţinute de dansatorii sătmăreni la Cluj-Napoca!

  =

  dans

  La sfârşitul săptămânii trecute atenţia în lumea dansului sportiv din România s-a îndreptat spre Cluj-Napoca unde a fost organizat Campionatul Naţional pe clase de valori. Organizarea s-a bucurat de un real succes în ciuda unei mari provocări de a gestiona în doar 2 zile peste 800 de perechi înscrise la diferite clase şi secţiuni.

  Perechea sătmăreană Kiss Bertalan – Ilyes Dalma, legitimată la Rus Team Baia Mare, s-a înscris la clasa E la categoria Seniori la latino şi standard. Cei doi au reușit sa obtina locul 1, atat la sectiunea Standard cat și la Latino şi au reuşit performanţa de a fi singura pereche prezentă la acest campionat care reuseste să obţină titlul national la ambele secţiuni.

  Aur pentru Luana Arnăuţ (Royal)- Aramisz Toth (Oradea)
  Tot la Campionatul Naţional de clase, perechea Luana Arnăuţ ( Royal Dance Club Satu Mare)- Toth Aramisz ( Stephany Oradea) a câştigat titlul national la clasa E, categoria 6-9 ani.

  Tot de la Royal Dance Club, perechea Iulia Chereji- Mihnea Opre a intrat în finală la clasa C şi a terminat pe locul 5, atât la standard cât şi la latino.

  “O competiţie foarte puternică. Au fost, clar, cele mai puternice perechi din ţară la clasele lor. Felicitări sportivilor noştri pentru rezultatele obţinute” a spus antrenorul de la Royal, Ovidiu Ignat. De remarcat că sătmăreanul Otto Varga a fost director de concurs iar parchetul de pe unul dintre ringuri a fost împrumutat de la clubul Royal Dance din Satu Mare.

  loga

  Loga Dance cu două medalii
  Rezultate deosebite la Cluj Napoca au obţinut şi dansatorii de la Loga Dance School Satu Mare.

  dl

  Perechea Loga Lorant & Ary Dalma a reuşit să se impună la clasa D – Standard adulţi, iar perechea de copii Puşcas Eduard & Pap Ariana la categoria de varsta 4-7 ani, clasa Precompetitional 3 dansuri a terminat pe locul doi şi a cucerit astfel medaliile de argint!

  Dansatorii sătmăreni se pregătesc acum pentru un alt concurs important ce va avea loc în week-end la Târgu Mureş, Cupa Dance Art.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img