More


  Preşedintele Olimpiei la un curs de management susţinut de UEFA!

  =

  dan-babut-tiberiu-csik

  Presedintele  FC Olimpia, Dan Băbuţ a  participat la primele cursuri de management in fotbal organizate de FRF si LPF si sustinute de Uefa. Iar concluziile acestui prim curs au fost prezentate ieri într-o conferinţă d presă susţinută la stadion.


  FRF si LPF au realizat, la inceputul saptamânii, o premiera in România: organizarea unor cursuri de management in fotbal sustinute de UEFA. Luni si marti, au urcat la catedra de la “Casa Fotbalului” formatorii primei sesiuni Football Management Scheme. Printre acestia, profesorul Mikkel Draebye, de la SDA Bocconi School of Management si Jeroen Slop, managerul financiar al lui Ajax Amsterdam. Invitat de onoare: presedintele Federatiei Olandeze, Michael van Praag. Au fost invitaţi oficiali de la 25 de cluburi din primele trei ligi printre ei şi preşedintele Olimpiei.
  “Fara o strategie atent elaborata si bine aplicata, fotbalul nu se poate dezvolta. Organizarea acestor cursuri reprezinta un important pas inainte pentru fotbalul românesc, chiar daca, pentru moment, nu toate aceste lucruri isi gasesc aplicabilitatea la noi”, a declarat Dan Băbuţ care a amintit şi că “într-o lună ne-am propus să finalizăm şi noi strategia clubului pe următorii 4 ani pe care să o prezentăm atât consilierilor locali cât şi celor judeţeni.Trebuie să reabilităm stadionul să facem o bază nouă de pregătire să aducem bani mai mulţi la club. E clar că nu ne putem baza doar pe bani publici “ a punctat Băbuţ care recunoaşte că şi+ a fixat deja un target pentru următorii ani şi că îşi doreşte ca Olimpia să nu rămână   un club cu ambiţii doar de play off în liga a 2-a.
  Legat de bugetul pe acest an, Dan Băbuţ a mai amintit că din cauza programului modificat şi mult mai aglomerat banii alocaţi la începutul anului nu ajung. Şi că Olimpia ar mai avea nevoie de 400000 lei pentru a acoperi toate cheltuielile…
  Înregistrarea conferinţei de presă va fi difuzată luni seara în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img