More


  Primele declarații ale lui Gică Popescu după ce a fost eliberat: “A fost cea mai grea perioadă din viața mea”

  =

  GICA POPESCU
  GICA POPESCU

  Gică Popescu a stat în spatele gratiilor nu mai puțin de 611 zile, fiind găsit vinovat în Dosarul Transferurilor. Instanța a decis ca el să fie eliberat azi, iar la ora 17:45 a ieșit pe poarta penitenciarului Jilava. 

  La ieșire, fostul căpitan al Barcelonei a vorbit despre persoana cu care și-ar dori să lucreze în fotbal, însă a și amintit faptul că nu va avea acest drept momentan din cauza unei suspendări din viața sportivă.

   “Aș vrea să lucrez în fotbal doar cu Gică Hagi, cu nimeni altcineva. Dar știți foarte bine că am o anumită interdicție. Eu eram lîngă MM cînd el a vorbit cu Gigi, dar n-a fost niciodată vorba ca eu să mă duc la Steaua să o ajut. Singura persoană cu care aș vrea să lucrez dacă mi s-ar permite din punct de vedere legal ar fi Gică Hagi. Mi-aș dori asta”, a spus Gică Popescu după ce a fost eliberat.

   …despre primul lucru pe care-l va face în libertate: “Acum voi merge să aprind o lumînare la mormîntul tatălui, apoi voi sta cu familia pentru că mi-a lipsit. A fost cea mai grea perioadă din viața mea. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au gîndit la mine în această perioadă. Anul trecut l-am pierdut pe tatăl meu și nu pot spune că am trecut cu bine peste această perioadă. Faptul că am fost sportiv de performanță m-a făcut să trec mai ușor peste această perioadă. Am multe planuri pentru viitor. Mi-a lipsit foarte mult familia. Îmi va fi foarte greu să stau departe de fotbal. Va trebui să văd pînă la ce nivel am voie să stau în fotbal. Voi merge în instanță să fiu lămurit cu privire la acest lucru.

  …despre MM: “Mihai Stoica e foarte, foarte bine. Face sport, lucrează ca monitor sportiv, e într-o formă extraordinară. Sper să iasă și el cît mai repede”.

  NUME CONDAMNARE CÎND POATE IEȘI
  Cristian Borcea 6 ani şi 4 luni vara/toamna lui 2017
  Ioan Becali 6 ani şi 4 luni martie 2016
  Victor Becali 4 ani şi 8 luni iulie 2016
  George Copos 3 ani şi 8 luni eliberat pe 7 aprilie 2015
  Mihai Stoica  3 ani şi 6 luni decembrie 2015
  Jean Pădureanu 3 ani şi 4 luni eliberat pe 18 iunie 2015
  Gigi Neţoiu 3 ani şi 4 luni decembrie 2015
  Gică Popescu 3 ani, o lună şi 10 zile eliberat pe 4 noiembrie 2015

  *Cei 8 au intrat după gratii pe 4 martie 2014. Persoanele care au numele îngroșate sînt cele care au fost eliberate între timp  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img