More


  Proiecte interesante pentru tineri

  =

  djst

  Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Satu Mare, invită tinerii să se înscrie la proiectele importante din aceasză lună, pe care instituţia le pune la bătaie. Se vor organiza cursuri de perfecţionare de management de proiecte şi de formator.

  Directorul DJST Satu Mare, Virgil Dragoş a vorbit despre acest aspect şi a precizat faptul că aceste cursuri sunt gratuite şi acreditate de A.N.C. Acestea se adresează tinerilor cu studii superioare de până la 35 de ani.

  “Invităm doritorii să vină să se înscrie. Sunt cursuri utile, adresate tinerilor care au şansa, gratuit să obţină o specializare benefică ulterior. Îi aşteptăm la sediu, le putem da mai multe informaţii şi să le spunem programul şi toate detaliile”, a spus Dragoş.

  Aceste cursuri vor avea loc în a doua parte a lunii noiembrie la Centrul de Agrement şi vor fi susţinute de lectori acreditaţi. Primul, cel de management de proiecte se va derula în perioada 16-20 noiembrie, iar cel de formatori între 23 şi 28 noiembrie. Opt ore pe zi se va studia în cadru organizat, iar cei care participă vor beneficia şi de o masă de prânz din partea organizatorilor.

  Data limită de înscriere la aceste proiecte este 11 noiembrie, iar din dosarul candidatului nu vor lipsi formularul tip care se poate procura de la sediul DJST sau de pe site-ul www.djstsatumare.ro, diploma care atestă absolvirea de studii superioare şi o scrisoare de intenţie. Până acum şi-au manifesta dorinţa de a participa la aceste cursuri 10 persoane, dar în total sunt disponibile 56, câte 28 pentru fiecare proiect.

  Imediat după această conferinţă, directorul Virgil Dragoş a pornit spre Poiana Braşovului, acolo unde are loc o întrunire a tuturor şefilor de DJST-uri din ţară cu reprezentanţii Ministerului Tineretului şi Sportului cu privire la implementarea strategiei naţionale de tineret.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img