More


  Reunire la CSM sub semnul incertitudinii

  =

  handbal1

  Plecaţi fără bani în mini-vacanţa de câteva zile, handbaliştii de la CSM Satu Mare ar trebui să îşi reînceapă antrenamentele. Astăzi de la ora 10.00, în sala Ecaterina Both ar trebui să se desfăşoare primul antrenament. Dar nimic nu e sigur, pentru că sportivii sunt nemulţumiţi de faptul că nu şi-au primit restanţele financiare care sunt tot mai mari.

  Unii spun că banii vor intra în cont sau au intrat, alţii declară că doar după 15 noimbrie va exista o situaţie clară în acest sens. Drept urmare, reunirea handbaliştilor este pusă sub semnul incertitudinii.

  Iar următorul meci este unul foarte important, pe 22 cu liderul CSM Făgăraş. Timp ar mai fi, dar jucătorii aşteaptă banii pentru care au muncit. Dacă vor veni sau nu la antrenamente vom vedea la dimineaţă. Cuvântul boicot e unul poate prea dur, dar un gest normal, spunem noi, un strigăt de disperare al handbaliştilor care au avut un parcurs aproape impecabil până acum în acest sezon, dar care nu au primit nici un salar de câteva luni.

  Unor handbalişti mai tineri, chiar părinţii le-au spus să nu se mai întoarcă la Satu Mare. ”De ce să mergi acolo să joci şi pe urmă noi (n.r. părinţii), să îţi trimitem bani de acasă pentru a plăti chiria şi pentru a te întreţine”, ar fi cuvintele celor care au dreptatea de partea lor. Echipa a anunţat după ultimul meci înainte de mini-vacanţă că se vor întoarce doar dacă banii le vor intra în conturi. Iar acest lucru nu s-a întâmplat, drept urmare, cei care nu sunt sătmăreni sau care nu trăiesc în Satu Mare, nu se vor prezenta la sală. Unii dintre jucători spuneau că, după părerea lor, şi-au făcut treaba foarte bine, dată fiind situaţia actuală. Şi nu putem decât să îi aprobăm.

  Dar aceşti jucători sunt profesionişti şi mai mult ca sigur se vor prezenta în această dimineaţă la reluarea antrenamentelor. Pentru că oricum nu pot părăsi cu una cu două echipa, e nevoie de avizul FRH, în plus, chiar dacă ar putea pleca la alte echipe, trebuie să fie bine pregătiţi pentru a face faţă în alte părţi. Ar fi păcat ca această generaţie de handbalişti tineri, care au evoluat câţiva ani buni sub culorile clubului sătmărean să ia drumul altor echipe cu situaţia mai roz.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img