More


  România a rămas fără selecţioner?!

  =

  iordanescu

  România de azi nu mai are selecţioner! Antrenorul echipei naţionale a României, Anghel Iordănescu, a declarat, miercuri, pe Aeroportul Henri Coandă, că de ieri i-a expirat contractul cu Federaţia Română de Fotbal, precizând că îşi doreşte să conducă prima reprezentativă la EURO 2016, aşa cum şi preşedintele Răzvan Burleanu doreşte prelungirea actualei înţelegeri.

  FRF își dorește să finalizeze subiectul selecționerului până la tragerea la sorți pentru turneul final, care va avea loc pe 12 decembrie, la Paris. Și ar agrea varianta de a-i păstra salariul actual, dar să-i ofere bonusuri mai consistente în funcție de performanțele din vara viitoare.

  Iordanescu ar prefera grupa F, aceasta fiind compusă, conform dorinţelor sale din Germania, Belgia şi Anglia, alături de România.

  Acesta doreste ca naţionala noastră să prindă grupa F, fiindca ar disputa doar doua meciuri in Paris. Anghel Iordanescu mai precizeaza ca, acelor care le este teama de atentate, nu ar mai trebui sa se prezinte la Euro.

  În concluzie, conform gsp.ro, se pare că selecţionerul nu doreşte să îşi prelungească contractul cu România!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img