More


  Salbă de medalii pentru micii “Hercule”

  =

  lupte

  Timp de trei zile, de vineri şi până duminică, luptătorii de la CS Satu Mare-Cetate Heracle Ardud s-au duelat pentru medalii la Campionatele Naţionale de copii 1 şi 2 (U 14 şi U 16) de la Tg. Mureş. Şi au făcut-o foarte bine, reuşind să cucerească nu mai puţin de zece medalii.

  În prima zi, clubul sătmărean a cucerit trei medalii, două de argint, prin Raul Zarzu (29 kg) şi Paul Oros (35 kg) şi un bronz prin Matei Suciu (38 kg), care, oarecum hilar, a ratat calificarea în finală deşi a avut 7-0 şi 8-2. Arbitrii au refuzat parcă sportivului nostru accederea în finală.

  lupte1

  În ziua a doua, salba de medalii a clubului sătmărean s-a îmbogăţit cu încă patru. Una, cea mai preţioasă, adjudecată de Marian Zaha la 38 de kg. Pe locul doi şi vice-campion naţional a ieşit Pavel Paul (32 kg), iar medalii de bronz au obţinut Felician Chiş (59 kg) şi Andrei Buzilă (53 kg). Iar în 5-8, la 53 de kg, s-a aflat şi Ionuţ Călăuz.

  În ultima zi de concurs, speranţele sătmărene au fost puse în Andrei Barbul, Ionică Ştefan, Rareş Dumitraş, respectiv Luca Bud. Iar tinerii nu au dezamăgit. Andrei Barbul la 66 de kg a devenit vice-campion naţional, iar la 73 de kg, Ionică Ştefan şi Rareş Dumitraş au luat medaliile de bronz. Luca Bud la 100 de kg s-a clasat în 5-8. Iar în clasamentul cumulat, pe cluburi, CS Satu Mare-Cetate Heracle Ardud s-a clasat pe prima poziţie.

  În concluzie, a fost un campionat reuşit, cu multe medalii sătmărene la aceste Naţionale. Viitorul sună bine, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure. ”A fost un campionat reuşit, cu bune cu rele, cu greşeli, e bine până la urmă. Se putea şi mai bine, dar suntem bucuroşi de ce am obţinut”, a spus la final antrenorul Tudor Barbul.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img