More


  Sătmărenii de la Dr. Nissan Rally Team concurează în judeţul Timiş

  =

  raliu

  La final de saptamana echipajul satmarean Dr.Nissan Rally Team format din pilotul Ovidiu Domide si copilotul Daniel Nistor se lupta pentru cucerirea trofeului “Corneliu Tit” pus la bataie in cadrul celei de a III-a etape a Campionatului National de Rally Raid.

  Reparatia lui Isabelle, masina de concurs a băieţilor, a fost o adevarata provocare dupa participarea la Trans Carpatic Rally Raid care a produs avarii majore. Emotiile sunt si mai mari pentru cei doi satmareni mai ales pentru faptul ca nu au apucat sa testeze masina inainte de cursa.

  “A fost foarte greu sa refacem masina într-un timp asa scurt dar cu ajutorul băieților din service am reușit să terminăm în timp util. Sunt puțin stresat pentru ca nu am reușit să testam masina, ea suferind niște modificări la partea de suspensie, transmisie si motor”, a declarat Ovidiu Domide, pilotul echipajului Dr.Nissan Rally Team.

  Cu un rezervor de peste 300 de litri, un consum de 80 de litri la suta de kilometric şi motor de 300 de CP, maşina este pregătită pentru competiţia ce se va desfăşura pe teren accidentat ce insumeaza 300 de km de drumuri agricole de exploatare, drumuri forestiere și drumuri comunale.

  Competitia automobilistica ce se va desfasura in azi şi mâine, are un traseu bine pus la punct menit sa scoata in evidenta indemanarea si pregatirea echipajelor participante. Probele speciale au loc azi între orele 12.00 – 16.00 in localitatea Ianova la iesirea inspre Bencecul de Sus si la iesirea inspre lacul de acumulare, iar sambata, între orele 09.30 – 18.00 la Herghelia Herneacova.

  In cadrul festivitatii de premiere va avea loc lansarea cartii ”Automobilismul sportiv din Romania 1969 – 2014” scrisa de regretatul Maestru al sportului in automobilism, Corneliu Tit.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img