More


  Superlativele anului 2015 / Aşteptăm propunerile dumneavoastră!

  =

  1

  Aşa cum v-am obişnuit din 2013 încoace, şi în acest final de an, Gazeta de Nord Vest pregăteşte listele pentru Superlativele anului 2015 în sportul sătmărean.

  Cu bune, cu rele şi 2015 a fost un an prolific în ceea ce privesc rezultatele obţinute de sportivii şi antrenorii sătmăreni, iar cotidianul nostru vă oferă şansa de a nominaliza, la diferitele categorii, numele celor care, după părerea dumneavostră pot fi incluşi în sondajul nostru.

  Şi în acest an, sondajul va avea şapte secţiuni, după cum urmează: cel mai popular jucător de la Olimpia, cel mai popular jucător din Liga a IV-a Elite, cel mai popular antrenor din Liga a IV-a Elite, cel mai popular arbitru, cel mai popular sportiv din judeţ, cel mai popular antrenor din judeţul Satu Mare, dar şi omul anului 2015.

  Aşadar, aşteptăm mesajele dumneavostră pertinente, cu nominalizări, atât de categorii cât şi de nume importante din lumea sportului sătmărean, iar de săptămâna viitoare vă veţi putea vota favoriţii pe www.gazetanord-vest.ro.

  Iar la final, aceste voturi vor fi contabilizate, iar în prima ediţie din 2016 a emisiunii Săptămâna Sportivă de la Nord Vest TV vor fi anunţaţi câştigătorii. De menţionată că rezultatele finale ale voturilor iubitorilor sportului sătmărean, care vor apreciat, în funcţie de simpatii şi de performanţele pe care le-au realizat aceştia, iar discuţia pe seama acestora ar putea continua la infinit.

  În 2014, la rubrica secţiunea “cel mai bun jucător al Olimpiei“, atacantul Vlad Bujor a fost desemnat câştigător. “Cel mai bun jucător din Liga a IV-a Elite“ a fost desemnat fundaşul Adrian Ciul, atunci la Olimpia II, acum la prima echipă. Cristian Popa, atunci la Olimpia II a fost câştigătorul secţiunii “cel mai bun antrenor din Liga a IV-a Elite“, iar Sergiu Neichi cel mai bun arbitru din Elite. La secţiunea “sportivul anului din judeţ“, dansatorii de la Royal Dance Club, Oana Bumba şi Ciprian Mariţa şi-au adjudecat victoria. “Cel mai bun antrenor din judeţ“ a fost „luptătorul” Tudor Barbul

  Şi în ceea ce priveşte “omul anului 2014“ lupta a fost destul de strânsă. Cu 1246 de voturi, Florin Mulcuţan, cel care a revigorat boxul sătmărean, a fost desemnat câştigător.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img