More


  Suporterii, pregătiţi de derby

  =

  galerie-oli

  Un nou duel dintre echipele de fotbal din Baia Mare şi Satu Mare are loc în acest week-end. Un derby al orgoliilor care a născut de fiecare dată polemici, controverse, care trebuie pregătit aşa cum se cuvine. Galeriile au început deja pregătirile pentru partida de sâmbătă de pe stadionul Viorel Mateianu.

  Suporterii Olimpiei s-au mobilizat deja pentru derby-ul de sâmbătă de la Baia Mare. Galeria Peluza Sud a Olimpiei a anunțat pe paginile de socializare că se organizează sâmbătă o excursie la meci.

  Înscrierea se face direct la stadion, sâmbătă dimineața, iar plecarea este programată la ora 9.00. Prețul excursiei este 15 lei, iar organizatorii anunță că au la dispoziție trei autocare, dar că, în funcție de numărul fanilor ce vor veni la stadion, locurile vor putea fi suplimentate!

  Și fan club-ul FCM Baia Mare s-a mobilizat deja, iar pe pagina de socializare a postat: “Sambata toata lumea la stadion!”, sună îndemnul adresat maramureșenilor! Meciul derby are loc sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul Viorel Mateianu din municipiul Baia Mare.

  În ceea ce o priveşte pe Olimpia, Villand, Heil şi Selagea sunt incerţi, dar antrenorul Tiberiu Csik este încrezător că aceştia vor putea evolua la ora meciului. În plus, şase jucători se află la un cartonaş galben de suspendare. Ultimul duel dintre cele două rivale s-a jucat pe 9 septembrie, în turul cinci al Cupei României, la Baia Mare, acolo unde gazdele s-au impus în prelungiri în faţa galben-albaştrilor.

  Cu siguranţă acest duel va umple tribunele stadionului de sub Dealul Florilor poate nu ca şi la meciul cu Steaua, dar rivalitatea dintre cele două oraşe, referitor la fotbal, este mare şi mulţi sătmăreni şi-au anunţat prezenţa pe stadionul Mateianu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img