More


  Teodora Şofran, de neoprit în Ungaria

  =

  floreta

  Localitatea maghiară Kunszentmiklós a găzduit sâmbătă și duminică patru probe din etapa a doua a Circuitului Internațional de floretă „Fülöp Mihály” la copii și speranțe, feminin și masculin. Au participat, în total, 158 de sportivi din România, Ungaria și Slovacia.

  Țara noastră a fost reprezentată de patru sportive de la CS Satu Mare. Cel mai bun rezultat al delegației României a fost reușit de Teodora Șofran, care a luptat la categoria 12 ani, pe care a și câștigat-o. Parcursul Teodorei a fost următorul: tabloul de 32 – liber; tabloul de 16 – 15-4 cu Virag Luca Balogh (Ungaria); tabloul de 8 – victorie prin abandon cu Anna Goog (Ungaria); semifinale – 15-1 cu Viktoria Fenyvesi (Ungaria); finala – 15-3 cu Zorka Szalai (Ungaria). Trebuie amintit faptul că în urmă cu o săptămână, pe 8 noiembrie, Teodora Șofran a câștigat și proba feminină la U14 în Circuitul Internațional de floretă „Fülöp Mihály”.

  Iar în concursul din week-end, eleva şcolii Constantin Brâncoveanu nu a primit mai mult de patru dueluri. Teodora Turdean a prins locul 7 din 30 de sportive, iar la speranţe Melissa Korossy, locul 16, Klaudia Figus, locul 28 din 38 de sportive. Următoarea etapă din Circuitul „Fülöp Mihály” are loc în perioada 21-22 noiembrie, la Budapesta, la U11 și U14, la masculin și feminin.
  Daniel C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img