More


  Trei arbitri bruscaţi în fotbalul judeţean

  =

  arbitri

  Comisia de Disciplină a AJF Satu Mare a sancţionat evenimentele neplăcute de pe terenurile de fotbal după etapa din week-endul trecut şi nu numai.

  Cele mai importante evenimente neplăcute s-au petrecut la meciurile Unirea Bercu – Recolta II Dorolţ, Unirea Pişcolt – Fortuna Căpleni şi la partida derby din Liga a IV-a, Dacia Medieşu Aurit – Victoria Apa din 18 octombrie, deciziile fiind luate, după o analiză detaliată, marţi seara. La Bercu, Bela Potor de la oaspeţi a bruscat arbitrul şi va sta şase etape, urmând să achite şi amenda aferentă de 100 de lei. În plus, Bercu a câştigat partida cu 3-0 la masa verde. Şi la Medieşu Aurit arbitrul a fost bruscat de către Mihai Zima de la gazde. Dacia a pierdut jocul la masa verde, iar Zima s-a ales cu 100 de lei amendă şi şase etape de suspendare.

  La Pişcolt, trei spectatori din Căpleni au intrat în incinta terenului de joc şi au lovit arbitrul asistent Marius Dan cu un flacon de apă. Unirea Pişcolt a câştigat jocul la masa verde, dar a fost amendată cu 200 de lei şi i s-a ridicat dreptul de organizare a unui joc acasă pentru o etapă.

  Au fost eliminaţi, iar apoi suspendaţi o etapă Cristian Schnellenperger (Someşul Oar), Alin Lung (Voinţa Doba), Ciprian Ţară (Recolta Sanislău), Iosif Kiss (Speranţa Halmeu) şi Felix Fazekas (Egri Sasok Agriş), urmând să plătească amenzi între 20 şi 45 de lei.

  Două etape pentru acte de indisciplină au primit Virgil Talpoş (Dacia Medieşu Aurit) şi Gabor Deak (Olimpia Domăneşti), inclusiv o amendă de 75 de lei.

  Un total de 21 de etape de suspendare au fost acordate după şedinţa de marţi a Comisiei din cadrul AJF Satu Mare.
  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img