More


  Un nou episod Real – Barca, în week-end

  =

  Urmărit de sute de milioane de fani din întreaga lume, El Clasico Real Madrid – FC Barcelona se joacă sâmbătă de la 19.15.

  Cu un Lionel Messi încă incert, dar care se antrenează de zor, şi un Cristiano Ronaldo într-o formă bună, duelul giganţilor din La Liga este unul cu miză. Real Madrid se află la doar 3 puncte distanţă de FC Barcelona, catalanii ocupând în acest moment prima poziţie în clasamentul campionatului Spaniei.

  Starul argentinian Lionel Messi, indisponibil de la sfârșitul lunii septembrie din cauza unei accidentări la genunchi, şi-a reluat luni antrenamentele alături de colegii săi de la FC Barcelona. În fotografiile publicate de clubul catalan, cvadruplul câştigător al Balonului de Aur nu purta niciun fel de bandaj sau protecţie specială la genunchiul stâng.

  De cealaltă parte, Real Madrid, cu Cristiano Ronaldo căpitan, este echipa cu cele mai multe goluri înscrise în acest sezon de la Liga, 26 în 11 etape. El Clasico poate fi urmărit în direct la Digi şi Dolcesport.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img