More


  Vom avea centru olimpic de box la Satu Mare?

  =

  box

  Boxul sătmărean a avut un oaspete de seamă luni. La sala de box Voinţa a sosit un expert al departamentului sportiv din cadrul COSR, Florin Gurbănescu. A fost o vizită preliminară în vederea creditării oraşului nostru pentru un centru olimpic de box la Satu Mare.

  La sala de box Voinţa au mai fost prezenţi preşedintele C.J., Adrian Ştef, vice-primarul Radu Roca, preşedintele AJB, Ioan Gavriş, preşedintele CS Voinţa, Ioan Ghere, secretarul general AJB, Florin Mulcuţan, cei doi fiind şi membrii în Biroul Federal, Virgil Dragoş, directorul DJST, toţi susţinători ai sportului cu mănuşi sătmărean, precum şi antrenorii Toader Vârlan şi Mihai Stan.

  ”Vizita mea are ca scop disponibilitatea oraşului de a susţine pregătirea juniorilor la box. E necesară o analiză a spaţiilor unde aceştia se pregătesc, învaţă, sunt cazaţi şi mănâncă şi o discuţie cu toţi factorii implicaţi. Ceea ce am văzut până acum e un lucru îmbucurător. Am stat de vorbă cu directorul LPS pentru şcolarizare. Mă aflu în plină vizită, baza e dotată cu tot ce trebuie, am convingerea că lucrurile merg într-o direcţie bună. Din păcate eu doar constat, nu pot să iau o decizie, doar Comitetul Executiv al COSR”, a completat Gurbănescu.

  De cealaltă parte, preşedintele Adrian Ştef a promis sprijin necondiţionat. ”Sunt optimist că putem aduce acest centru la Satu Mare. Ne alăturăm acestui demers şi susţinem acest aspect”, a completat Ştef. Se pare că, dacă decizia va fi favorabilă, acest centru nu poate activa mai repede de ianuarie 2016.

  Vice-primarul Radu Roca susţine, prin instituţia Primăriei acest proiect şi se bucură că Satu Mare e în vizorul acestui centru. “Primăria se va implica, mulţumesc oamenilor care au reuşit să reabiliteze această sală, putem deveni un centru de box al ţării”, a spus Roca.

  Virgil Dragoş, directorul DJST Satu Mare va susţine acest proiect cu locurile de cazare la Centrul de Agrement, plus alte facilităţi, la fel ca şi Ioan Ghere, cel care îşi va vedea împlinit visul de a avea viitori campioni, sportivi din toată ţara, care să se pregătească centralizat la Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img