More


  Vor toate punctele de la Oradea

  =

  oli

  Olimpia joacă azi la Oradea și speră să profite la maxim de problemele bihorenilor și să obțină o nouă victorie în Liga a 2-a.

  Partida ce va începe la ora 11 va opune echipele situate pe poziţia a VII-a, Olimpia Satu Mare, cu 22 de puncte, şi poziţia a XI-a, FC Bihor, cu 13 puncte.

  Echipa noastră vine la acest duel după o victorie “la masa verde”, cu Metalul Reşiţa, în timp ce FC Bihor a jucat în runda anterioară la Mioveni, unde a cedat cu 0-4.

  ”Cu siguranță că bihorenii se vor agăța de orice șansă pentru a câștiga meciul. Se pare că și-au menajat o parte dintre titulari la Mioveni așa că ne așteptăm la o partidă dificilă. Să nu uităm că și în tur ne-au dominat prima repriză . Și atunci toată lumea ne dădea mari favoriți și abia am câștigat”, spune antrenorul Olimpiei, Tibi Csik, care recunoaște că obiectivul e clar, obținerea unei noi victorii în deplasare.

  Olimpia a făcut deplasarea fără a avea jucători suspendați sau accidentați.

  De la meciul din tur, FC Bihor a schimbat antrenorul. Dan Mănăilă a preluat formația orădeană și în ciuda problemelor financiare și a falimentului declarat de la club, acesta speră ca la finalul campionatului să salveze echipa de la retrogradare.

  “Urmează un nou hop, cu o echipă care doreşte să ajungă în play-off. Acum, etapele rămase pentru noi sunt foarte, foarte grele, prin prisma adversarelor, echipe cu obiective clare de a promova, cu bugete pe măsură şi liniştea necesară. Noi ne confruntăm cu ceva probleme medicale, jucători importanţi pentru noi, dar indiferent cine va intra, va avea aceeaşi dorinţă, să iasă de pe teren cu capul sus, mulţumiţi că au făcut tot ceea ce le-a stat în putinţă pentru a obţine un rezultat bun. Sper şi de această dată ca publicul să fie alături de noi, precum s-a întâmplat la meciul cu Gaz Metan Mediaş, când realmente l-am simţit pe teren. Noi suntem mândri de ei, de suporterii noştri şi îi aşteptăm la meci”, a declarat antrenorul echipei FC Bihor, Dan Mănăilă.

  Olimpia va avea de partea ei galeria,fanii de la PELUZA SUD anunțând deja că vor face deplasarea în ciuda vremii nefavorabile ce e prognozată pentru ziua de sâmbătă în Crișana.

  De precizat că preţul de intrare la meci costă, ca de obicei, 10 lei, doar copiii sub 14 ani urmând a avea intrarea liberă.

  Derby-ul rundei se va juca însă duminică la Arad, între UTA Bătrâna Doamnă şi Universitatea Cluj, meci care va fi şi televizat, de altfel.

  Liga a 2- a, etapa a 15-a
  Programul etapei
  Unirea Tărlungeni – Gaz Metan
  Chindia Târgovişte – CS Mioveni
  FC Bihor Oradea – Olimpia Satu Mare
  Metalul Reşiţa – CSM Râmnicu Vâlcea
  FC Caransebeş – FC Braşov
  FCM Baia Mare – Şoimii Pâncota
  Duminică
  UTA Bătrâna Doamnă – U Cluj

  Clasament

  1. Gaz Metan Mediaş 28 p
  2. UTA Bătrâna Doamnă 26 p
  3. FC Municipal Baia Mare 25 p
  4. CSM Râmnicu Vâlcea 25 p
  5. CS Mioveni 24 p
  6. Chindia Târgovişte 23 p
  7. Olimpia 2010 Satu Mare 22 p
  8. Universitatea Cluj 22 p
  9. FC Braşov 22 p
  10. Șoimii Pâncota 19 p
  11. FC Bihor Oradea 13 p
  12. FC Caransebeș 10 p
  13. Unirea Târlungeni 8 p
  14. Metalul Reșița 4 p  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img