More


  An bun pentru CS Satu Mare

  =

  cs-satu-mare1

  Chiar dacă nu dispune nici pe departe de finanţarea avută în 2015 de Clubul Sportiv Municipal, CS Satu Mare a reuşit din nou performanţe notabile cu secţiile pe care le are în administrare.

  43 de clasări pe podium: 9 la lupte, 5 la atletism, 29 la scrimă. Pe prima treaptă a podiumului au urcat 10 sportivi, pe locul 2 s-au aflat 15 sportivi, iar pe locul 3 am avut 18 sportivi. Acesta e bilanţul sec oferit de cifre, peste toate însă CS Satu Mare se poate mândri cu faptul că a dat sportivul anului în judeţ în 2015!
  La doar 17 ani, luptătorul Lenard Berei a demonstrat că a trecut de la capitolul speranţă la certitudine.

  Pe plan internaţional, Berei a luat bronzul la Campionatul European de cadeţi, locul 1 la Campionatul Balcanic de cadeţi şi locul 2 pe echipe, respectiv locul 2 la un Grand Prix de juniori. Pe plan naţional, luptătorul nostru a devenit campion naţional la juniori şi s-a clasat pe locul 2 la Cupa României. Iar în Berei îşi pun antrenorii şi oficialii clubului mari speranţe într-o calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

  Tot la secţia de lupte , Sandor Pek – locul 3 la C.N. de cadeţi, Rareş Dumitraş – locul 3 la C.N. de copii, Ionică Ştefan – locul 3 la C.N. de copii completează seria de performanţe reuşite de o nouă generaţie excelentă ce s-a format sub îndrumarea antrenorilor Tudor Barbul, Ludovic Lieb, Feri Szabo, Claudiu Blaga şi Norocel Barbul.

  berei

  Atletismul are cele mai proaste condiţii de pregătire şi totuşi se încăpăţânează an de an să scoată la rampă campioni. Daniel Szemak e nr1. La CS Satu Mare, la atletism.Elev la LPS el a fost declarat sportivul anului la probele olimpice din cadrul Liceului cu Program Sportiv Satu Mare. Elevul antrenorului Radu Achim a devenit campion naţional la decatlon juniori 1 şi s-a clasat pe locul 2 la heptatlon juniori 1.

  Alte rezultate de la atletism: Eduard Pirui – locul 2 la greutate juniori 3, Cyntia Pereni – locul 2 la disc copii 1, Gheorghe Corondan – locul 3 la octatlon juniori 2.

  Scrima chiar dacă i-a pierdut pe veteranii Adi Pop, Adi Szilagyi şi Arkosi Bertalan a reuşit şi ea să scoată campioni la nivel de copii şi juniori.

  La spadă Francisc Csiszar, Nagy Lehel şi Adrian Pop au reuşit următoarele rezultate:
  – juniori: Adam Macska – locul 1, echipă băieţi – locul 1;

  – cadeţi: Marton Szep – locul 2, echipă băieţi – locul 1, echipă fete – locul 3;

  – speranţe: Adam Macska – locul 1, Alexandru Oroian – locul 3, echipă băieţi – locul 1, echipă fete – locul 1;

  – copii 12-13 ani: Zsofia Kato – locul 3, echipă fete – locul 2.

  Floreta de la CS Satu Mare, antrenată de Arnold Izsaki, Dan Şuta, Eva Lengyel, Simona Surducan şi Attila File.

  macska9

  Rezultatele de la campionatele naţionale de floretă:

  – tineret: Benjamin Bodo – locul 1, echipă băieţi – locul 2;

  – juniori: echipă băieţi – locul 2, echipă fete – locul 3;

  – cadeţi: Benjamin Bodo – locul 3, Edwin Pop – locul 3, echipă băieţi – locul 2, Adriana Haidu – locul 2, Alexandra Lazin – locul 3, Andrea Potor – locul 3, echipă fete – locul 2;

  – speranţe: Edwin Pop – locul 3, echipă băieţi – locul 2, echipă fete – locul 3;

  – copii 12-13 ani: Teodora Şofran – locul 3, Melissa Korossy – locul 3, echipă fete – locul 3.

  Conducerea a dorit ca la final de an să ciocnească o cupă de şampanie cu antrenorii . Directorul Marcel Tarţa le-a urat antrenorilor şi sportivilor să aibă parte de un An Nou plin de performanţe, cu sănătate şi împliniri.

  „ Cu cei de la scrimă ne-am întâlnit după Memorialul Romasz Janos la sală iar cu cei de la lupte la sediul clubului a doua zi. Mulţumim colaboratorilor pentru sprijin şi vă doresc tuturor un AN NOU FERICIT!” a transmis directorul CS Satu Mare, Marcel Tarţa.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img