More


  Atletul Daniel Szemak și șahistul Alex Geiger, sportivii anului la LPS Satu Mare

  =

  poza

  Tradiționala Gală a laureaților Liceului cu Program Sportiv Satu Mare a umplut până la refuz sala de jocuri Gheorghe Gyurkan.

  Elevi, profesori, părinți, bunici, prieteni și bineînțeles oficialități locale și din lumea sportului sătmărean au ținut să-i onoreze cu prezența pe cei mai merituoși sportivi de la LPS-CSS.

  Extrem de emoționat, directorul LPS, Ionel Păcurariu, a condus în calitate de gazdă festivitatea… Iar emoțiile au fost firești dacă ținem cont că a fost ultima festivitate de final de an pe care o petrece la LPS în calitate de director, de la vară Ionel Păcurariu urmând să se pensioneze…

  Spectacolul a fost unul deosebit. Între premieri , elevii liceului și invitații lor au oferit momente artistice deosebite, iar colindele au deschis și au…închis seara de gală de la LPS. Bineînțeles că de la festivitate nu putea lipsi simpaticul Moș Crăciun, venit cu daruri multe pentru elevii merituoși.

  Au fost premiați cei mai buni sportivi pe secții iar la final am aflat i numele celor mai buni sportivi de la LPS-CSS în 2015.

  Astfel, la sporturi olimpice, laureatul anului la LPS e atletul Szemak Daniel în vreme ce la sporturi neolimpice pe primul loc e șahistul Alex Geiger. Iar antrenorii anului au fost desemnați, firesc Radu Achim și Cătălin George Ardelean, tehnicienii care-i pregătesc pe cei doi sportivi laureați!

  Spectacolul s-a încheiat în acorduri de Jingle-Bells…Rock iar apoi laureații , dascălii lor și invitații au avut parte și de un mic dineu de la care n-a lipsit purcelușul rumenit oferit ca în fiecare an cadou de antrenorul Tudor Barbul.

  Felicitări sportivilor, antrenorilor și profesorilor pentru rezultatele obținute la LPS-CSS în 2015 și mult succes în anul care vine…

  Dacă în ediția de ieri am prezentat rezultatele secțiilor baschet fete, volei fete, handbal băieți, fotbal și baschet băieți azi vă oferim și clasamentele celorlalte ramuri sportive de la LPS.

  – scrimă (prof. Marcela Zsak și Rudolf Szabo): Briggita Pato, Paradi Szodorai, Lehel Jeromos, Marton Meizinger, Larisa Salanchi.
  – tenis de masă (prof. Aurica Roatiș): Denis Lep, Balazs Dobrai, Cosmin Matei, Istvan Hutton, Raul Ducai.
  – șah (prof. Cătălin Ardelean): Alex Geiger, Andra Cîmpean, Kincso Jakab, Dan Dicu, Lorela Ardelean, Irisz Hejja, Tamas Lazin.
  – atletism Daniel Szemak (prof. Radu Achim), Mark Fischer (antr. Marius Glodean), Gheorghe Corondan (prof. Radu Achim), Eduard Pirui (prof. Radu Achim), Cyntia Pereni (prof. Horea Macarie).

  Liceul cu Program Sportiv Satu Mare a ținut să ofere și diplome speciale. Eleva Teodora Coste (clasa IX-a A) a obținut locul 1 la Olimpiada de Pregătire Sportivă Teoretică, etapa finală, iar tot aici, eleva Iulia Moldovan (clasa X-a A), a obținut mențiune. Cele două au fost pregătite de profesorul Horea Macarie.

  O diplomă specială a primit și echipa de volei fete pentru clasarea pe primul loc la etapa finală din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Pregătită de Ovidiu Groza și Adrian Pricop, echipa a fost formată din Daniela Dobre, Natalia Preda, Alexandra Mișca, Vaida Beata, Alexandra Molnar, Daiana Adamcsik, Adriana Matei.

  Echipa de fotbal a liceului a ocupat locul doi la etapa finală ONSS și a primit o diplomă specială. Echipa antrenată de profesorul Mihai Sabău a fost formată din Raul Cherecheș, Bogdan Griszhaber, Paul Cristian, Adrian Rus, Darius Lukacs, Patrik Pop, Iuliu Varga, Flaviu Ionescu, Șerban Peneghi și Ioan Boje.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img