More


  BC ICIM Arad renunță la performanță

  =

  laza

  Baschetbalistele arădene şi-au luat adio de la suporteri cu o victorie la scor, obţinută chiar în faţa liderului Ligii Naţionale, Sepsi Sfântu Gheorghe. În meciul de adio a majorităţii jucătoarelor din lot, Univ.Goldiş ICIM s-a impus clar, scor 76-55 (22-12, 20-17, 20-12, 14-14).

  Conducerea clubului arădean a anunțat că din cauza problemelor financiare renunță la performanță iar de la anul echipa va continua în Liga Națională doar cu jucătoare amatoare!

  În aceste condiții și sătmăreanca Eniko Laza a anunțat printr-un mesaj postat pe facebook că părăsește pe ICIM Arad .

  “Vreau să mulțumesc tuturor celor care au crezut în noi și ne-au susținut de-a lungul acestui sezon neterminat din păcate. Celor care ați venit la sala, ne-ați încurajat și ați fost alături de echipă la bine și la rău, sunteți minunați! Vreau să mulțumesc staff-ului (…) colegelor de echipa (…) și nu în ultimul rand îi mulțumesc Lui Dumnezeu ca am avut oportunitatea de a reveni și juca pt o echipă cu aşa palmares cum e Univ. Goldiş I.C.I.M. Arad. Pentru mine în seara asta a fost finala… Va pup.. Life goes on..”, a fost mesajul baschetbalistei sătmărence. Laza nu s-a gândit încă la ce club își va continua activitatea din 2016.

  Motivele decăderii financiare a fostei campioane sunt multe: o legislaţie la nivel naţional – atât cea a sportului cât şi cea a sponsorizării – care mai mult îngroapă cluburile decât să le ajute, un mediu de afaceri arădean complet dezinteresat de sport, o administraţie locală impasibilă şi care e complice de mulţi ani la dărâmarea a tot ceea ce înseamnă sport de performanţă, dar şi un oraş mut şi tot mai „bătrân”, care nu ştie şi parcă nici nu vrea să reacţioneze în niciun fel la suferinţa sportului arădean scriu colegii , mult mai avizați, de la site-ul livearad.ro.

  Altfel, tot în etapa de luni CSM Târgoviște cu sătmăreanca Andreea Olah, marcatoare a 14 puncte , a învins CSU Alba Iulia cu 66-56, U Cluj Napoca- BCT Alexandria 64-46 și Rapid- Galați 51-82.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img